Sommerstevnet direkte

 LIVE PÅ NETTET: Også i år sender ImF og Buss & Media direkte fra Sommerstevnet i Lyngdal.(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV) Av vilhelm Viksøy Midt mellom produksjon av lokale nyhetssaker til egen web-tv, tar Buss & Media turen til Lyngdal for å lage web-tv for ImF. Ungdomsgjengen fra Nordhordland skal også i år produsere for storskjerm og internett under […]

  
LIVE PÅ NETTET: Også i år sender ImF og Buss & Media direkte fra Sommerstevnet i Lyngdal.(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

Av vilhelm Viksøy

Midt mellom produksjon av lokale nyhetssaker til egen web-tv, tar Buss & Media turen til Lyngdal for å lage web-tv for ImF. Ungdomsgjengen fra Nordhordland skal også i år produsere for storskjerm og internett under Sommerstevnet.
De som ikke har anledning til å være fysisk tilstede, kan dermed nok en gang følge møter og bibeltimer direkte på internett.

– Det har vært god respons på sendingene våre tidligere år og under GF i fjor var over tusen unike brukere innom sidene. På det meste hadde vi 400 som fulgte enkelte sendinger samtidig, sier Kjenes. Sju ungdommer reiser sørover for å gjennomgå lange, og intense kameradager i KVS-hallen.

– Ja, de får det travelt, men de som reiser er veldig giret på å være med så dette blir bra, sier Jon Ingar Kjenes, daglig leder i Buss & Media.
På grunn av ventende familieforøkelse får han ikke anledning til selv å være med denne gang, men skal følge sendingen fra webtv-kroken. Hvis han får tid.

– Gjengen som skal nedover er veldig bra så jeg er trygg på innholdet de kommer til å levere varene, sier Kjenes, som likevel ikke kan love at han holder seg helt borte.
– Hvis jeg ser at det de lager ikke er bra nok, skal jeg nok få sendt dem en melding. Men det tror jeg ikke blir nødvendig, sier han og ler.

Sendingene fra Sommerstevnet finner du på TV Nordhordland sine nettsider 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.