Elevstevnet Bildøy 2010

Elevstevne søker elever

– 12.-14. august. Sett av datoen allerede nå og mobiliser medelever!

Oppfordringen kommer fra Janne Grethe Torsvik, økonomi- og administrasjonsleder ved Bildøy Bibelskole. Hun er godt i gang med å planlegge neste års elevstevne allerede. Stevnet er åpent for alle tidligere elever og ansatte, men jubileumskullene får egen invitasjon.

Adressehjelp
Den første utfordringen er å finne rett navn og adresse å sende invitasjonen til.
– Databasen vår er ikke godt nok oppdatert med adresseendringer. I tillegg er det mange, særlig de som har giftet seg, som har byttet navn. Da blir det ekstra vanskelig, sier Janne Grethe Torsvik. Hun har dermed følgende oppfordring:
– Ta kontakt og send oss oppdatert kontaktinfo. Gjerne på mail til post@bildoybibelskole.no.

Men kanskje viktigere. Mobiliser medelever! For først når tidligere elever selv engasjerer seg, blir det fart i påmeldingene, erfarer hun.

Lette aktivt
Fjorårets 20-årsjubilanter gjorde dette.
– Ja, vi opprettet blant annet en egen gruppe på Facebook der vi inviterte medelever på kullet vårt til å være med. Dermed fikk vi et miljø og skapte en forventing i forkant, sier Nordis Tuen, en av ildsjelene bak ideen. I tillegg skrev de et eget brev de la ved innbydelsen fra skolen.
– Vi skrev litt personlig, hentet fram noen husker-du-historier og la ved noen bilder, sier Nordis.

De brukte også telefon: aktivt søk gav dem 70 mobilnummer, og alle disse fikk en personlig sms med påminnelse og oppfordring om å komme. Responsen var god. 30 av kullets 102 elever kom.
– Vi hadde det så kjekt. En av 5-årsjuliantene kommenterte søndags morgen, at når han hørte stemningen til oss 20-årsjubilanter kvelden før, så hadde han noe å se fram til, sier Nordis og ler.

Viktig kontakt
Ideen med personlig brev har skolen tatt med seg videre. Det er planen også i år. For Elevstevnet er viktig for Bibelskolen.
– Det er viktig både med tanke på forbønn, økonomisk støtte og rekruttering til skolen. Dessuten er dette en god måte for oss å kunne gi noe tilbake til tidligere elever gjennom en helg med åndelig påfyll og fellesskap.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.