PROGRAM: Nettsiden til Lederkonferansen 2019 er klar. ILLUSTRASJON: Skjermbilde fra leder-konferanse.no

Lederkonferanse med flere endringer

Nettsiden til Indremisjonsforbundets Lederkonferanse er publisert, og folk kan melde seg på konferansen og GF.

‒ Vi har gjort noen endringer i forhold til de to tidligere lederkonferansene, sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF til sambåndet.no.

Lederkonferansen er 8.-10. november, og nettsiden, leder-konferanse.no, og programmet er nå klart.

Måltider
‒ Det er bare å melde seg på, oppfordrer Foss.

Han opplyser at det – som tidligere – blir nettverk og seminarer, men det blir litt mindre tid til nettverk og mer tid til måltidene.

‒ Vi fikk tilbakemelding på at det var litt lite tid til måltidene og til å prate med folk. Det har vi tatt hensyn til.

Futurum
Det er også noen endringer i nettverkene. Det tidligere lovsang-nettverket er byttet ut med et ekstra Futurum-nettverk, som vil være første samling for lokale arbeidere som er med i en tre år lang prosess som ImF-tilknyttede Bedehuskirken er vertskap for. Nettverket er en ledet prosess for å se vekst på ulike områder av det lokale arbeidet.

Unge
‒ Vi har i år et nettverk for unge ledere. Det er kjekt om styrene og forsamlingene kan ta med unge ledere på Lederkonferansen og la dem samles i et eget nettverk, sier Foss.

Et annet nytt nettverk er for smågrupper og vil bli ledet av Nils Jøssang, pastor i Sogndal Indremisjonsforsamling.

GF
‒ Nytt er også at ImFs generalforsamling (GF) er lagt inn i Lederkonferansen. Folk må velge mellom seminarer eller GF. Det er satt av 2 ½ time til GF fredag og lørdag som går parallelt med seminar, fire på fredag og fire på lørdag. Jeg vil oppfordre alle til å være med på GF. Der vil det foregå viktige diskusjoner om ImFs fremtid, forteller Foss.

Foruten samtale om hva ImF skal være i framtiden, vil det på GF bli lagt fram årsmelding og regnskap til godkjenning, og det skal velges nytt styre.

Talere
Andreas Norli fra Ungdom i Oppdrag vil tale på kveldsmøtet lørdag og gudstjenesten søndag, i tillegg til å ha seminar om «Når Gud er taus». Ellers blir det talere fra ImF. Generalsekretær Erik Furnes og pastor Runar Landro i Fredheim Arena vil ha bibeltimene, mens Jorunn S. Djupvik vil tale på kveldsmøtet fredag.

Vekst

‒ Tema for årets Lederkonferanse er vekst. Hvorfor har dere valgt å ha det som tema?

Det er fordi vi ønsker vekst i arbeidet, og det er bibelsk å snakke om vekst. Konkret går det på at lag, foreninger og forsamlinger skal vokse, og at vi ønsker å se nye ting bli startet. Spørsmålet som blir tatt opp, er hvordan vi skal få vekst, sier Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.