SJEFEN: Maria Abelvik Danielsen er glad for å være sjef for Kidzcamp. FOTO: Brit Rønningen

Sjefen for Kidzcamp

Maria Abelvik Danielsen er takknemlig for at det er hun som har hatt hovedansvaret for årets Kidzcamp, og hun kan ikke tenke seg noe bedre å være sjef for.

LYNGDAL: Det er første gang Maria Abelvik Danielsen er sjef for Kidzcamp på Lyngdal Bibelcamp (LBC), og det er andre gang hun er teamleder. En travel dame med andre ord, og Sambåndet må ordne med avtale om intervju siden det er midt i Kidzcampen.

Det er veldig stort å være Kidzcamp-ansvarlig. Jeg er stolt over å se at det er Kidzcamp, at det er barnetog og i det hele tatt se sluttresultatet av ting jeg har planlagt i vår, sier Abelvik Danielsen.

Hun sitter ved et bord i kantina på KVS Lyngdal og har funnet litt tid til Sambåndet rett etter lunsjen onsdag den første uka på Lyngdal Bibelcamp.

– Hva gjør du som hovedansvarlig for Kidzcamp?

Før hun svarer, må Abelvik Danielsen presisere at en må skille mellom det å være teamleder for lederne på Kidzcamp – eller Kidzcampteamet som består av 13 ansatte – som er det hun er denne første uka på Bibelcampen, og det å være Kidzcamp-ansvarlig, eller sjef for Kidzcamp.

Stort spekter

Som Kidzcamp-ansvarlig har hun et stort spekter av arbeidsoppgaver. Hun har behandlet søknadene på stillingene som Kidzleder og ringt til referansene, bestilt materiell og
ordnet med andaktsopplegg sammen med ImF-Ungs Awana-konsulent.

Jeg var forberedt på at det ville bli en del arbeid det første året som sjef for Kidzcamp. Det har vært en veldig spennende og lærerik prosess og mye nytt å sette seg inn i. Spesielt det å ansette 14 ganger 4 personer har vært et stort arbeid, referanseintervjuer har tatt tid, men det er viktig å gjøre en grundig jobb med ansettelser. Sluttresultatet er jeg veldig fornøyd med.

– Hva tenker du om at det har vært mye jobb?

Det er litt todelt. Nå når jeg er her i Lyngdal, er jeg fornøyd med arbeidet som er blitt gjort. Jeg kunne ikke brukt mindre tid på de arbeidsoppgavene for å få den kvaliteten på det som foregår her på Kidzcamp.

KONTORET: Her er kontoret til Maria Abelvik Danielsen mens hun er på Kidzcamp. FOTO: Brit Rønningen

Oppgaver
Så går hun over til å snakke om hva hun gjør som teamleder:

Teamleder har ansvar for de 13 ansatte lederne hver uke og samarbeider med leirsjef og teamleder for Ungdomscampen om å arrangere Bibelcampen. Det er viktig for teamleder å delegere ansvar til de andre på Kidzcampteamet. I tillegg til oppgavene på Kidzcamp har Kidzteamet ansvar for å ønske velkommen, ta kollekt, rydde etter kveldsmøtet og grilling.

– Hvordan ser din dag ut som teamleder?

Jeg er i møter, fikser ting og handler inn det som trengs. Jeg setter opp arbeidslister og forbereder aktiviteter. I morgen (7. juli, red.anm.) er det konsert med Seven, og det må forberedes og jeg skal ta imot gjestene, sier Abelvik Danielsen.

Overrasket
– Hva har vært den beste opplevelsen på Kidzcamp så langt?

Den beste opplevelsen hittil har vært å møte Kidzcampteamet og se hvor arbeidsomme de er. Da vi kom på søndag, skulle jeg hente to ledere som kom senere. Jeg ga beskjed til de andre før jeg hentet dem, at de måtte flytte alt utstyret fra kiosken til skolen. Da jeg hadde hentet de to lederne og skulle vise dem rundt og vi kom til klasserommet, satt alle de andre elleve lederne der, og alt utstyret var satt på plass. De hadde ikke bare latt det være i eskene. Da måtte jeg si: «Da har dere fri.» Jeg ble så glad og overrasket, forteller Abelvik Danielsen.

Alle på Kidzcampteamet er her helhjertet for å la barna bli kjent med Jesus. Det synes jeg er stort. Jeg blir nesten rørt, fortsetter hun og blir tydelig rørt mens hun snakker.

Ansvar
– Hva har vært den mest krevende opplevelsen på Kidzcamp så langt?

Det var litt ekstra organisering med grillingen første kvelden, men det er naturlig.

Teamleder og sjefen for Kizcamp må videre, men hun rekker å komme med en konklusjon:

Å være teamleder og sjef for Kidzcamp er et stort ansvar og mye arbeid, men jeg liker å ha ansvar og mye å gjøre. Jeg er veldig takknemlig for at det er jeg som har hatt det ansvaret i år. Per i dag er Kidzcamp det beste jeg kunne vært sjef for.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.