ØKNING: En håndfull flere enn i fjor kommer til å mingle i foajeen i Straume Forum under Lederkonferansen. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Så vidt flere enn i fjor

361. Det er deltakertallet for årets lederkonferanse, som dermed slår fjorårets med knapp margin.

«Jeg er sikker på at det vil komme flere på neste års konferanse», uttalte arrangementsansvarlig i ImF, Kenneth Foss, til Sambåndet nr. 11/21. De siste tallene viser at han har sine ord i behold, men det holdt hardt. 361 er bare en håndfull flere enn de 356 påmeldte fra i fjor. Konferansen finner sted på Sotra nå til helgen, 4.-6. november.

Nettverk

Ser vi på hvordan deltakerne fordeler seg på de ti nettverkene, har det skjedd en interessant utvikling siden forrige omtale, som var 21. oktober. Tre nettverk aspirerte til flest deltakere og det er de samme tre som nå fordeler de tre første plassene mellom seg.

Men Trosforsvar, som har ligget på topp fram til nå, er detronisert av «Naturlig overnaturlig». Sistnevnte landet på 59 deltakere, en vekst på nesten 48 prosent i innspurten. Deretter følger Trosforsvar med 52 deltakere og Barne- og ungdomsledere med 50.

«Gjennom dette nettverket ønsker vi å skape forståelse for og gi eksempler på hva det vil si å leve med Ånden i hverdagen, og hjelpe deg til å ta nye steg inn i det naturlig overnaturlige livet Gud har for deg.» Slik heter det blant annet i beskrivelsen av nettverket Naturlig overnaturlig, som ledes av pastor Nils Jøssang.

Seminar

Blant de ti seminarene fredag har kampen stått mellom «Bruk og misbruk av tilgivelse» og «Fri og modig kristen». Mens førstnevnte steg til topps i tallene fra 21. oktober, har «Fri og modig kristen nå tatt tilbake førsteplassen med 49 deltakere. Der er en vekst på nesten 23 prosent for seminaret som Åpne Dører har ansvaret for.

Dermed er det altså situasjonen for forfulgte kristne som dette året har vakt aller mest interesse blant seminarene.

GF

Generalforsamlingen (GF) for ImF, som går parallelt med to seminarer på lørdagen, ser ut til å måtte nøye seg med 128 deltakere. Det er fem flere enn i tallene fra 21. oktober, men en nedgang på merkbare 34 prosent sammenlignet med forrige GF, som var i 2019.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.