LYNGDAL: I år legges det opp til turer i nærområdet under Lyngdal bibelcamp. Dronebildet er fra 2018. FOTO: Rugsland Byggtjenester AS

Bibelcamp med turer på programmet

Neste uke begynner Lyngdal bibelcamp. Nytt i år er fast seminar hver onsdag, to-tre turer hver uke og litt program på kafeen noen kvelder i uka.

– Vi er klare til å ta imot folk, og vi ønsker gjøre en slik jobb at folk koser seg og trives og har lyst til å komme igjen neste år. Det sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i Indremisjonsforbundet (ImF) til sambåndet.no.

Han snakker om Lyngdal bibelcamp (LBC) som starter neste uke.

Booking
Når det gjelder booking til årets sesong. opplyser arrangementsansvarlig Mats Alvheim ved KVS Lyngdal at det ligger bra an, men at det er litt færre bookinger enn i fjor.

– Når det gjelder campingplassen, begynner det å bli ganske fullt, men det er litt ledig i begynnelsen og på slutten av Bibelcampen. På rom og leiligheter er det ledig alle ukene, sier han.

Seminarer
I år blir det ifølge Foss noe nytt på programmet. Det blir fast seminar klokken 16-17 hver onsdag.

– Vi har hatt seminar tidligere, men det har vært mer sporadisk, forteller Foss.

Den første uken er Runar Landro seminarholder om teamet «En farfar i livet!» – om trosformidling i hjemmet, med vekt på besteforeldrenes bidrag. Andre uke vil Gunnstein Nes ha seminar med overskriften «Hva er det med Israel?», mens det blir seminar ved Ingvald A Kårbø den tredje uken med tittelen «Hverdagskallet». Siste uke vil Sverre Bøe ha seminar om temaet «Én bibel–mange oversettelser».

Det tidligere 55+, senere Kveldsåpent, som de siste årene har vært kafé uten program, vil i år ha litt program tirsdag, torsdag og lørdag.

AGDER: Lyngdal er et godt utgangspunkt for turer. Dronebildet er fra 2018. Foto: Rugsland Byggtjenester AS

Tur og basar
– Nytt er også at vi vil prøve å arrangere to-tre turer hver uke midt på dagen. Vi tenker det er positivt å gjøre noe sammen. Det er ikke bestandig lett å bli kjent med nye for den som kommer alene på Bibelcampen, sier Foss.

I fjor var det for første gang basar to lørdager på bibelcampen. På årets bibelcamp blir det basar i uke 27 og 29 og misjonsløp i uke 28 og 30.

1 svar
  1. Sverre Jaasund says:

    Håper det blir felles gåtur som over Månen etc.

    Red.anm.: «Månen mellom Skomrak og Åvitsland er et lett og fint turmål nær Lyngdal sentrum. Her kan du gå på gode gruslagte turveier og stier til to usedvanlig flotte utsiktspunkter. I 183 meters høyde over Rosfjord får du vidsyn over Lyngdal, Kaldåsknipen, vindmøllene på Lista og havet.» (Kilde: Lister friluftsråd)

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.