Norske misjonsledere til Israel

Vil bli kjent med det kristne livet i landet.

Generalsekretærene i fem norske misjonsorganisasjoner skal i perioden 16.-20. februar møte politikere, palestinske kristne og messianske jøder på en studietur til Israel, melder DagenMagazinet. De fem er Tor Erling Fagermoen, Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag, Erik Furnes, Indremisjonsforbundet, Rolf  Gunnar Heitmann, Israelsmisjonen, Rolf Kjøde, Normisjon og Øyvind Åsland, Norsk Luthersk Misjonssamband.

De fem er med i et generalsekretærforum som har uformelle møter. I forumet deltar også generalsekretærene i Norsk Søndagsskoleforbund og i Det Norske Misjonsselskap. Disse to har ikke anledning til å delta på studieturen i februar.

Hensikten med turen er å bli bedre kjent med det kristne liv i området.