Bønneaksjon i Frelsesarmeen

Skal be dag og natt hele året

I hele 2011 skal Frelsesarmeen be hvert eneste sekund for rettferdighet for de undertrykte i verden, melder Frelsesarmeen.

Kampanjen tar utgangspunkt i Jesu ord i Lukas 18, 7-8. ”Skulle ikke da Gud hjelpe sine utvalgte til deres rett, de som roper til ham dag og natt? Er han sen til å hjelpe dem? Jeg sier dere: Han skal sørge for at de får sin rett, og det snart.” Dette løftet om rettferdighet for de undertrykte ligger til grunn for generalens oppfordring om å rope til Gud dag og natt for rettferdighet.

I løpet av året skal bønnen gå som en bølge gjennom verden etter hvert som Frelsesarmeen i forskjellige land overtar bønnestaffettpinnen. Frelsesarmeen i Norge, Island og Færøyene mobiliserer til sammenhengende bønn fra midnatt mandag 28. februar til midnatt søndag 6. mars. KPK