Bønnedag mot menneskehandel

Søndag 25. september er det Frelsesarmeens internasjonale bønnedag mot trafficking.  Det er femte år på rad Frelsesarmeen oppfordrer til bønn mot menneskehandel. Menneskehandel er en moderne form for slaveri. Pålitelige rapporter viser at millioner av mennesker over hele verden blir utsatt for dette. Frelsesarmeen er svært opptatt av å bekjempe menneskehandel, uansett hvordan denne kommer […]

Søndag 25. september er det Frelsesarmeens internasjonale bønnedag mot trafficking.  Det er femte år på rad Frelsesarmeen oppfordrer til bønn mot menneskehandel.

Menneskehandel er en moderne form for slaveri. Pålitelige rapporter viser at millioner av mennesker over hele verden blir utsatt for dette. Frelsesarmeen er svært opptatt av å bekjempe menneskehandel, uansett hvordan denne kommer til uttrykk. KPK