To NLM-ledere blir ordførere

I høst blir to ledere i Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) ordførere. Tore Askildsen, daglig leder i Norea Mediemisjon, overtar ordførerklubba i Mandal, og Knut Espeland, regionleder i NLM Utland, tar plass i ordførerstolen i Spydeberg. Det melder nlm.no. Begge representerer Kristelig Folkeparti. Askildsen blir valgt med stemmene fra  KrF, Arbeiderpartiet og Miljøpartiet De Grønne. I […]

I høst blir to ledere i Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) ordførere. Tore Askildsen, daglig leder i Norea Mediemisjon, overtar ordførerklubba i Mandal, og Knut Espeland, regionleder i NLM Utland, tar plass i ordførerstolen i Spydeberg. Det melder nlm.no.

Begge representerer Kristelig Folkeparti. Askildsen blir valgt med stemmene fra  KrF, Arbeiderpartiet og Miljøpartiet De Grønne. I Spydeberg er det et samarbeid mellom KrF, Høyre, Frp og Venstre.

Askildsen har vært varaordfører i inneværende periode. Han har vært ansatt i Norea i 14 år. Knut Espeland begynte som regionleder for Kina, Mongolia og Sentral Asia på NLMs hovedkontor 1. september i år. Han kom da fra en stilling som seniorrådgiver i Utenriksdepartementet.

Både Askildsen og Espeland skal ha permisjon fra Norea og NLM. KPK