Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Hederspris til Asbjørn Kvalbein

– Han har en helt unik produksjonskapasitet, sier juryen.

Av KPK. Publisert 16. august 2011.
Asbjørn Kvalbein

Webpastor i Norea Mediemisjon, Asbjørn Kvalbein (67), er tildelt Kristent Radioforums Hederspris 2011, melder Gimlekollen Radio. Tildelingen ble bekjentgjort på Kristen Radiokonferanse 2011 i Grimstad andre helga i august.

I begrunnelsen til juryen heter det at «Kvalbein har en helt unik produksjonskapasitet» og at han «lager program med svært godt og variert innhold.»

Juryen som har bestått av Geir Magnus Nyborg, Ragnar Sjølie og Vigleik Brekke, påpeker at Kvalbein er en framtredende pioner innenfor lokalradiosektoren.

Kvalbein var rektor på Mediehøgskolen Gimlekollen da lokalradioeventyret startet i Norge. Han var også leder av Norea Radio i den tiden, og Norea startet tidlig med å knytte lokalradioer sammen gjennom ulike programmer. Kvalbein er i dag en av dem som er mest å høre på kristne lokalradioer i Norge.

Juryen påpeker at prisvinneren stadig har vært opptatt av å fornye og utvikle seg. Han har maktet å knytte radiomediet sammen med andre formater på web og i skrift. I dag er han kanskje mest kjent som webpastoren. KPK

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017