Kø av folk til Sommerstevnet

 TRANGT OM PLASSEN: Oppslutningen om kveldsmøtene på Sommerstevnet var stor. (FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av Egill J. Danielsen – Vi sitter igjen med en god følelse etter stevnet, sier nestleder i hovedkomitéen Frank Rott.Han tror dagene i Lyngdal kan ha betydd mye åndelig for mange mennesker. – En kvinne kom bort til meg etter lørdagsmøtet […]

  
TRANGT OM PLASSEN: Oppslutningen om kveldsmøtene på Sommerstevnet var stor.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av Egill J. Danielsen

– Vi sitter igjen med en god følelse etter stevnet, sier nestleder i hovedkomitéen Frank Rott.
Han tror dagene i Lyngdal kan ha betydd mye åndelig for mange mennesker.
– En kvinne kom bort til meg etter lørdagsmøtet og sa: «Tenk, jeg har fått et møte med Jesus her!» Ansiktet hennes var et eneste stort smil. Slike tilbakemeldinger bekrefter at vi med Sommerstevnet er på rett kurs og at det er noe å satse videre på, sier han.
Oppslutningen om stevnet tyder også på at det ble gjort riktige strategiske valg da man for to år siden innførte Sommerstevnet med stor S annethvert år – det året man ikke har generalforsamling. Til Årsmøtet, som tidligere var Indremisjonens storstevne, slet man med å samle barnefamilier.
– Det har nå snudd seg, skal man dømme ut fra de store ungeflokkene på barneopplegget under Sommerstevnet, mener Rott.

Ny rekord
Fredagskvelden i stevneuken benket 1500 mennesker seg til sangkveld i Lyngdalshallen. Da var det smekkfullt. Selv på galleriet var det umulig å finne ledig sitteplass. Bare noen få minutter før møtet skulle begynne var pågangen så stor at østgående trafikk på E39 nesten ble blokkert. Mange hundre meter bilkø inn til hallen sørget for det.
– Det har aldri før vært så mange mennesker i denne idrettshallen. Det har vi blitt fortalt av folk i håndballmiljøet i Lyngdal som ellers bruker hallen mye, sier Frank Rott, som dermed ikke har grunn til å klage over oppslutningen om Indremisjonens storstevne.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.