Erik Furnes ny kretssekretær

 BEVISSTGJORT: – De siste par årenehar det skjedd en modning i meg, iforhold til mine nådegaver, forellerErik Furnes som trer til som ny krets-sekretær 1. mars.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av Egill J. Danielsen– Vi føler en lettelse og glede over at Erik sa ja, sier kretsformann Are Bakke. – Jeg tror jeg har misjonsfolket på […]

  
BEVISSTGJORT: – De siste par årene
har det skjedd en modning i meg, i
forhold til mine nådegaver, foreller
Erik Furnes som trer til som ny krets-
sekretær 1. mars.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av Egill J. Danielsen

– Vi føler en lettelse og glede over at Erik sa ja, sier kretsformann Are Bakke.

– Jeg tror jeg har misjonsfolket på Sunnmøre med meg når jeg sier at dette blir en bra løsning. Erik Furnes er folkets gode navn, legger Bakke til.
Det var på kretsstyremøtet 6. desember det ble klart. Furnes var selv til stede på siste del av møtet. Han orienterte om at han vil trappe ned sitt engasjement i firmaet System-Konsult hvor han er seniorkonsulent og medeier.

– Jeg føler at tiden nå er moden for å gjøre noe nytt i livet. Jeg har fått spørsmål om å bli kretssekretær før, uten at jeg har vært klar for det, sier Furnes til Sambåndet.
– De siste par årene har det skjedd en modning i meg. Jeg har blitt bevisstgjort i forhold til nådegaver, og har oppdaget nye sider ved meg selv, legger han til.
Furnes, som også er formann i Indremisjonsforbundet, tar 1. mars over stillingen etter Kjell Roger Gammelsæter som slutter en måned før. Den nye kretssekretæren begynner forsiktig, i 50% stilling. I løpet av året vil han gradvis trappe opp til full stilling. Han opplyser at dette er en hensiktsmessig løsning for samtidig å kunne trappe ned sin rolle i System-Konsult.

Erik Furnes er vokst opp i Indremisjonen, og kjenner arbeidet fra innsiden. Hans far Kjell Furnes har også vært både kretssekretær i Sunnmøre Indremisjon, og formann i ImF.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.