Flere frelst i Trøndelag i høst

  Marit og Irene forkynner og synger til ære for Jesus.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Etter at den flere måneder lange møteaksjonen i vår ble avsluttet 22. mai, var det et sterkt ønske om at Marit og Irene skulle komme tilbake seinere. To nye uker med møter i Stjørdal klarte de i september å presse inn […]

 Flere frelst i Trønd...
Marit og Irene forkynner og synger til ære for Jesus.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Etter at den flere måneder lange møteaksjonen i vår ble avsluttet 22. mai, var det et sterkt ønske om at Marit og Irene skulle komme tilbake seinere. To nye uker med møter i Stjørdal klarte de i september å presse inn mellom andre forkynneroppdrag på en hektisk reiserute.

– Det føles vemodig å avslutte i Trøndelag. Mange opplevde å møte Jesus, og en kvinne som var nedbrutt av alkohol og vonde opplevelser reddet livet bokstavelig talt. Hun orket ikke leve mer, men fikk møte Jesus og fikk et nytt syn på livet, er et av de oppmuntrende vitnesbyrdene Irene kan bringe videre.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.