Telefonstorm etter møtene

  Av Kristin Tonning-Olsen – Folk ringer inn når møtene er ferdige. Vi får veldig mange telefoner, det er voldsomt spennende, sier Marit Stokken. Hun og Irene Krokeide Alnes er for tiden på Valderøy utenfor Ålesund og holder en møteserie. Og mange følger møtene, både på bedehuset og via radio. – Mye folk hører på […]

 Telefonstorm etter m...

Av Kristin Tonning-Olsen

– Folk ringer inn når møtene er ferdige. Vi får veldig mange telefoner, det er voldsomt spennende, sier Marit Stokken. Hun og Irene Krokeide Alnes er for tiden på Valderøy utenfor Ålesund og holder en møteserie. Og mange følger møtene, både på bedehuset og via radio.

– Mye folk hører på radioen og ringer inn etterpå. Da vil svært mange ha forbønn for bygdene de bor i. Jeg tror vi snart har bedt for hver en bygd på Sunnmøre, sier Stokken som nå har holdt møter sammen med Krokeide Alnes på Valderøy i nesten fire uker. Hvor lenge aksjonen varer, er ikke bestemt enda.

– Vi holder på til slutten av uken, så får vi se hva det blir til, sier Stokken som nå egentlig skulle ha befunnet seg i Sogn og Fjordane.

– Av og til blir det endringer i programmet. Det er nå en gang bare slik det er, det går en gang i blant ut over noe annet, sier Stokken. Hun oppfordrer nå folk til å be:

– Be for aksjonen på Valderøy og be også for området rundt.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.