Alme fremdeles kretssekretær

 Anders Alme(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV) Alme skulle egentlig ha vært pensjonert fra stillingen som kretssekretær i Sogn og Fjordane Indremisjon ved årsskiftet. Men, siden det ikke har blitt ansatt en ny, må han fungere som kretssekretær frem til påske.– Jeg skal nok fortsette i stillingen litt til. Det jobbes med å skaffe en ny, og jeg vet det […]

 Anders Alme 
Anders Alme
(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

Alme skulle egentlig ha vært pensjonert fra stillingen som kretssekretær i Sogn og Fjordane Indremisjon ved årsskiftet. Men, siden det ikke har blitt ansatt en ny, må han fungere som kretssekretær frem til påske.
– Jeg skal nok fortsette i stillingen litt til. Det jobbes med å skaffe en ny, og jeg vet det har vært inne en person til samtale, sier Alme.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.