Ny kretssekretær i Sogn og Fjordane

 UNG OG LOVENDE: Jostein Sameien er den nye kretssekretæren i Sogn og Fjordane Indremisjon.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Torunn Hvale Sameien vokste opp i Japan der misjon nærmest kom inn med morsmelka. Jostein har utdannelse fra Fjellhaug Misjonshøgskole og har erfaring både som kateket, feltprest og ungdomsarbeider. – Det blir spennende å reise rundt, bli […]

  
UNG OG LOVENDE: Jostein Sameien er den nye kretssekretæren i Sogn og Fjordane Indremisjon.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Torunn Hvale

Sameien vokste opp i Japan der misjon nærmest kom inn med morsmelka. Jostein har utdannelse fra Fjellhaug Misjonshøgskole og har erfaring både som kateket, feltprest og ungdomsarbeider.
– Det blir spennende å reise rundt, bli kjent med nye folk og sette seg inn i arbeidet ImF driver her. Det å bli brukt av Gud der han vil ha meg, er nærmest et kall jeg fikk på ungdomsskolen. Og uransakelig har Herrens veier vært for meg etter det, sier den nye kretssekretæren som har fått sitt nye bosted i Luster-bygda i Sogn.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.