Respons med ny cd

   OOOAAAA: Erlend Gjære (20), Anna Bakke (19) og Hanne Eline Erdal Heggheim (18) kan alle sangene på cden utenat. FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN Av Kristin Tonning-Olsen Vi har øvd veldig, veldig masse. Det har vært hardt arbeid, røper Anna Bakke, Erlend Gjære og Hanne Eline Erdal Heggheim. De er alle tre med i Respons, koret […]

 

  
OOOAAAA: Erlend Gjære (20), Anna Bakke (19) og Hanne Eline Erdal Heggheim (18) kan alle sangene på cden utenat.
FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN

Av Kristin Tonning-Olsen

Vi har øvd veldig, veldig masse. Det har vært hardt arbeid, røper Anna Bakke, Erlend Gjære og Hanne Eline Erdal Heggheim. De er alle tre med i Respons, koret fra Ålesund som er et av Norges største ungdomsgospelkor.
– Denne cden er vi veldig stolt av. Den er den tredje cden koret har spilt inn, sier de tre musikalske sangerne.

– Utrolig kjekt!
Ideen til en ny plate ble født for knapt et år siden, da koret var på sommertur.
– Vi snakket om hva vi skulle gjøre til høsten med koret. Og da fant vi ut at vi hadde lyst til å spille inn cd, sier Anna, som sitter i korstyret.
– Det har vært utrolig kjekt å spille inn denne cden. Folk i koret har fått en ekstra driv, og vi har blitt bedre som kor, mener Hanne Eline. Alle tre synes de det har vært moro å gjøre et slikt prosjekt sammen, og kan ikke få skrytt nok av dirigent Jeanette Stigen, produsent Birgitte Velsvik og musikalsk leder Arild Berstad.
– Arild har skrevet de aller fleste sangene på plata. Det er en veldig variert plate, med gospel, pop, jazz og soul, sier Erlend som har én oppfordring til Sambåndets lesere:
– Løp og kjøp! Vi selger cden på flere kristne bokhandlere.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.