Ny journalist i Sambåndet

 Vilhelm ViksøyFOTO: SAMBÅNDET/ARKIV Av Egill J. DanielsenHan kommer fra stillingen som medielærer på Bibelskolen Bildøy. Vilhelm er opprinnelig fra Sveio. Han er utdannet journalist fra Høyskolen i Stavanger, og har erfaring som frilansjournalist blant annet for NRK-Rogaland. 33-åringen er bosatt på Bildøy, gift med Irene og far til to.Han avløser Kristin Tonning-Olsen som begynner i […]

  
Vilhelm Viksøy
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

Av Egill J. Danielsen

Han kommer fra stillingen som medielærer på Bibelskolen Bildøy.
Vilhelm er opprinnelig fra Sveio. Han er utdannet journalist fra Høyskolen i Stavanger, og har erfaring som frilansjournalist blant annet for NRK-Rogaland. 33-åringen er bosatt på Bildøy, gift med Irene og far til to.
Han avløser Kristin Tonning-Olsen som begynner i ny jobb som informasjonskonsulent i Sjømannsmisjonen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.