Ny i ImF-Rogaland

Anne Berit Aarsland (31) fra Nærbø blir ny barne- og ungdomssekretær i ImF-Rogaland. Hun overtar etter Stine Terese Skretting som slutter 1. august etter å ha vært fire år i kretsen.Anne Berit Aarsland er gift og har tre barn. Hun har arbeidet 10 år som kokk på Tryggheim vidaregåande skule. Ellers er hun aktiv i […]

Anne Berit Aarsland (31) fra Nærbø blir ny barne- og ungdomssekretær i ImF-Rogaland. Hun overtar etter Stine Terese Skretting som slutter 1. august etter å ha vært fire år i kretsen.
Anne Berit Aarsland er gift og har tre barn. Hun har arbeidet 10 år som kokk på Tryggheim vidaregåande skule. Ellers er hun aktiv i søndagskole og korarbeid. Hun begynner i som barne- og ungdomssekretær i ImF-Rogaland 21. august.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.