Byggjer ny aktivitetshall

 NY AKTIVITETSHALL: Den nye hallen vil bli bygget i forlengelse av møtesalenFOTO:VILHELM VIKSØY – Vi har eit fint uteområde som gir rom for mange aktivitetar. No er tida inne til å utvida lokala vi har, seier avtroppande krinssekretær Toralf Steinsland til Indremisjonsvenen. Det er særleg behovet for meir plass til inneaktivitetar som har pressa seg på. […]

møtesalen på Brandøy... 
NY AKTIVITETSHALL: Den nye hallen vil bli bygget i forlengelse av møtesalen
FOTO:VILHELM VIKSØY

– Vi har eit fint uteområde som gir rom for mange aktivitetar. No er tida inne til å utvida lokala vi har, seier avtroppande krinssekretær Toralf Steinsland til Indremisjonsvenen. Det er særleg behovet for meir plass til inneaktivitetar som har pressa seg på. <?xml:namespace prefix = o ns = «urn:schemas-microsoft-com:office:office» /><o:p></o:p>

– Med dei planane som no er vedtekne får vi ein fin fleirbrukshall. Den kan brukast til møterom ved større anledningar, til ulike ballspel, leikeapparat eller til gruppearbeid. Hallen skal vera ein tumleplass i dårleg vær, noko det er ofte på våre kantar.<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>

Det var eit samla årsmøte som sa ja til storhallen.

 

SAMBÅNDET

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.