Ikke glem GF-prosjektet

  FEMTI TUSEN: Kanskje det er din misjonsdrøm som skal få støtte fra GF-prosjektet? Av EGILL J. DANIELSEN Under generalforsamling i Stavanger i juli deler ImF ut 50.000 kroner til et nyskapende misjonsprosjekt. De fem beste blir presentert under kveldsmøtet på GF fredag kveld og deltakerne der avgjør hvem som får tildelt de 50.000 kronene. […]

  
FEMTI TUSEN: Kanskje det er din misjonsdrøm som skal få støtte fra GF-prosjektet?

Av EGILL J. DANIELSEN

Under generalforsamling i Stavanger i juli deler ImF ut 50.000 kroner til et nyskapende misjonsprosjekt. De fem beste blir presentert under kveldsmøtet på GF fredag kveld og deltakerne der avgjør hvem som får tildelt de 50.000 kronene.

Foreløpig er det ikke kommet inn noen søknader, så mulighetene til å bli vinneren er stor.

– Det er bare å hive seg rundt. Dette er en unik mulighet til å få støtte til en misjonsdrøm så jeg er litt overrasket over at søknadene ikke strømmer inn. Her gjelder det å bruke muligheten og søke, sier informasjonsmedarbeider Vilhelm Viksøy.

Både lag, forsamlinger og kretser kan sende inn søknad om støtte til et nyskapende prosjekt som går utenom det ordinært budsjett. Det kan for eksempel være oppstart av lavterskel-tilbud for tenåringer, et alpha-kurs i nybyggerområde, en evangeliseringsturne for et team. Her er det rom for nye tanker og drømmer for nå lenger ut med Jesus.

Det er ikke noe eget søknadsskjema, men de som har en drøm kan sende en skriftlig søknad som inneholder en beskrivelse av prosjektet, konkrete planer for gjennomføringen, oversikt over ressurser og budsjettforslag som også inkluderer egenfinansiering og egeninnsats.

– Søknadsfrist er 1. april så nå gjelder det å raske på, oppfordrer Viksøy.

I tillegg til søknaden, må kandidatene stille med personer som kan presentere prosjektet fredagskvelden under generalsforsamlingen. Hvis en ønsker det kan en få hjelp til presentasjonen fra ImF.

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.