Eikemo kretsleder i Finnmark

 FINNMARKS-KALL: Olav Eikemo har sagt ja til å bli kretsleder i Finnmark Indremisjon.(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Av Egill J. Danielsen – Nå er den siste viktige brikken på plass. Vi gleder oss og takker Gud, sier prosjektleder for den sammenslåtte kretsen i Finnmark, Kåre Eikrem.Etter at de to kretsene Øst-Finnmark Indremisjon og Vest-Finnmark Indremisjon ble til én […]

  
FINNMARKS-KALL: Olav Eikemo har sagt ja til å bli kretsleder i Finnmark Indremisjon.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Egill J. Danielsen

– Nå er den siste viktige brikken på plass. Vi gleder oss og takker Gud, sier prosjektleder for den sammenslåtte kretsen i Finnmark, Kåre Eikrem.
Etter at de to kretsene Øst-Finnmark Indremisjon og Vest-Finnmark Indremisjon ble til én i fjor, har den viktige stillingen vært ubesatt. Eikrem har som prosjektleder hatt som hovedoppgave å få på plass alle brikker for at kretsen skal bli selvdrevet.

– Olav blir med oss på kretsårsmøtet i Vestre Jakobselv i april, og tar til i stillingen så snart som praktisk mulig etter dette, opplyser Eikrem.

Olav og konen Jorunn er begge ansatt i ImF sentralt i dag, men har hatt arbeid i Finnmark som prioritert oppgave. De kjenner derfor misjonsfolket i nord godt.
Olav Eikemo har tidligere vært kretssekretær i Dalsfjord og Bremanger Indremisjon, som nå er en del av Sogn og Fjordane Indremisjon.

Den nye stillingen har i dag tittelen kretsleder, men er i realiteten det samme som den gamle benevnelsen kretssekretær.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.