Marit og Irene på Fjell-ly

 HVER KVELD: – Nå er det møter med Marit og Irene i den nye Fjell-ly hallen, forteller Jorunn Nordvik.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av Egill J. Danielsen – Kom på møte i Fjell-ly hallen! oppfordrer Jorunn Nordvik.Det forventes storinnrykk når sangevangelistene Marit Stokken og Irene K. Alnes entrer Fjell-ly hallen hver kveld kl. 19.30 fram til 29. april. Leder […]

  
HVER KVELD: – Nå er det møter med Marit og Irene i den nye Fjell-ly hallen, forteller Jorunn Nordvik.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av Egill J. Danielsen

– Kom på møte i Fjell-ly hallen! oppfordrer Jorunn Nordvik.
Det forventes storinnrykk når sangevangelistene Marit Stokken og Irene K. Alnes entrer Fjell-ly hallen hver kveld kl. 19.30 fram til 29. april. Leder i arrangementkomitéen, Jorunn Nordvik håper også at mange som ikke føler tilknytning til bedehuset finner veien til disse møtene.
– Mange sender barna sine på leir på Fjell-ly, eller kanskje har de selv vært her på leir som barn. Nå kan du komme og oppleve det vi har å by på for voksne, sier Jorunn.
Både i tale, sang og musikk, vil budskapet om Jesus stå i fokus.

Ekte glede
– Alle mennesker ønsker å ha det godt inni seg. Vi søker fred for hverandre og våre nærmeste. Da er det viktig å søke på rett plass. Ingen gir slik fred som Jesus gjør, det har jeg selv erfart i mitt liv. Kom til Fjell-ly og opplev det samme du også, oppfordrer Jorunn.
Hun legger til at fordi alle mennesker er skapt av Gud, er det noe i oss som ikke har det fullkomment godt uten at vi har møtt Jesus.
– Kirkefaderen Augustin sa det så fint for mange hundre år siden: «Herre, mitt hjerte er urolig inntil det finner hvile hos deg». Og Hebreerbrevet 4, vers 7 oppfordrer oss til å åpne oss opp for Gud: «I dag, om dere hører hans røst, da forherd ikke deres hjerter!», siterer Jorunn.
Hun understreker at alle kan komme på møtene, få sitte i fred og ro og lytte til Guds ord. Det er evangeliet som må nå inn til menneskenes hjerter, ikke «mas» fra andre kristne, mener Jorunn.

Variert musikk
Mange ulike sangkrefter blir med på møtene: Vik mannskor, ungdomskoret Kenanja, mannskoret Manna, Nordhordlandsmusikken og en jentegruppe fra divisi med flere.
Møtene arrangeres hver kveld fra 18.-29. april, utenom mandag 23. Det blir bønnemøte hver dag kl. 19.00. Arrangør er Sotra Indremisjon og bedehusene på vestsiden av Sotra.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.