Første ImF-lag i Trøndelag

 VIL NÅ TRØNDELAG: Martha og Edgar Paulsen vil være ressurspersoner for ImF-Trøndelag. Til høyre interimstyremedlem Grete Snildalsili. FOTO: ANJA ULVESETH – Vi trenger en sterk Indremisjonsbevegelse i Norge som bevisst retter seg mot vårt eget folk. Det er blitt en nød hos meg at folket må få møte Jesus. Kallet mitt nå er at vi […]

  
VIL NÅ TRØNDELAG: Martha og Edgar Paulsen vil være ressurspersoner for ImF-Trøndelag. Til høyre interimstyremedlem Grete Snildalsili.
FOTO: ANJA ULVESETH

– Vi trenger en sterk Indremisjonsbevegelse i Norge som bevisst retter seg mot vårt eget folk. Det er blitt en nød hos meg at folket må få møte Jesus. Kallet mitt nå er at vi må gjøre noe aktivt, så nå starter vi et lag, foreløpig kalt ImF Trøndelag, sier Kjell Kolbrek.

Hovedoppgaven til ImF Trøndelag er å legge til rette forkynnelse, både via møteuker og enkeltmøter.

– Vi ønsker å være knyttet til Indremisjonsforbundet fordi vi føler at det er en sterk forkynner bevegelse, og som vi også identifiserer oss med teologisk, sier Kjell.

Stiftelsesmøtet ble holdt i bedehuset i Stjørdal mandag 23. april. Her ble det valgt et interimstyre på 3 personer der Kjell Kolbrek er leder og Anne Grete Myraunet og Grete Snildalsli er styremedlemmer. Indremisjonsforbundets evangelister Marta og Edgar Paulsen, som selv er fra Melhus, er knyttet til som ressurspersoner og skal ha noen administrative oppgaver.

I denne fasen er ikke alle detaljer på plass, men grunnlaget er lagt for å bygge opp et nettverk av personer som ser sitt kall til å gå inn i dette arbeidet.

– Vi er en ung region som også ønsker å styrke ImF arbeidet. Dette har vi virkelig tro på, sier Kjell.

– Hadde det ikke vært mer eksotisk å satse på en ytremisjonsbevegelse hvor en også kunne hjelpe mennesker utenfor Norges grenser?

– Vi arbeider absolutt for mennesker utenfor Norges grenser ved å starte dette arbeidet. Skal en ha en sterk ytremisjonsbevegelse må en ha en sterk indremisjonsbevegelse. Ved dette arbeidet er vi med å nå videre ut med Jesus – også utenfor Trøndelags og Norges grenser, sier Grete Snildalsi, som for øvrig også er en av de kvinnelige kandidatene til valg av nytt forbundsstyre i ImF under GF til sommeren.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.