30.000 bønnemanualer for ekteskapet

   BØNNEAKSJON: Øivind Benestad (til høyre) har sammen med pastor Sten Sørensen koordinert aksjonen ”Ja til ekteskapet.” FOTO: KPK Av Torbjørn Greipsland Redaktør for bønnemanualen er Øivind Benestad. Bakgrunnen for tiltaket sier han er regjeringens foreslag om å avskaffe partnerskapsloven og innføre en lov der ekteskap kan inngås av både enkjønnede og tokjønnede par, noe […]

   

BØNNEAKSJON: Øivind Benestad (til høyre) har sammen med pastor Sten Sørensen koordinert aksjonen ”Ja til ekteskapet.” FOTO: KPK

Av Torbjørn Greipsland

Redaktør for bønnemanualen er Øivind Benestad. Bakgrunnen for tiltaket sier han er regjeringens foreslag om å avskaffe partnerskapsloven og innføre en lov der ekteskap kan inngås av både enkjønnede og tokjønnede par, noe mange er sterkt imot.
Om hvorfor han har vært med og laget heftet, sier Benestad dette:
 – Fordi kristne her i landet må våkne opp og engasjere seg. Ekteskapet mellom mann og kvinne er både biologisk, kulturelt og bibelsk begrunnet. Per definisjon er ekteskapet et fellesskap av mann og kvinne. Likevel er det nå flertall på Stortinget for å innføre en kjønnsnøytral ekteskapslov, der to menn eller to kvinner kan inngå “ekteskap“. Vi må be og arbeide målrettet og utholdende dersom vi skal få politikerne til å skjønne at de er på ville veier, sier Benestad.

– Tror du det nytter å engasjere seg?
– Ja. Hvis tusener av kristne engasjerer seg i bønn og arbeid, tror jeg mye kan skje. Men det er avhengig av at Gud griper inn og åpner øynene hos politikerne. Derfor trenger kristne nå å be, faste og arbeide. Gud kan fortsatt gjøre under, sier Øivind Benestad.

Manualen inneholder en bønnekalender for daglig bønn i én måned, flere sider med konkrete bønneemner, navn og kontaktinformasjon til alle stortingsrepresentanter, tips og ideer, og argumenter for hvorfor en kjønnsnøytral ekteskapslov er en svært dårlig idé. Heftet kan leses og bestilles på JatilEkteskapet.no. KPK.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.