ImFs nye forbundsstyre

 ImFs forbundsstyre 2007-2009FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Egill J. Danielsen Erik Furnes ble gjenvalgt som formann i under GF i Stavanger. Styret konstituerte seg under sitt første møte, og har nå følgende sammensetning (fra venstre på bildet): Sverre Dag Ljønes, Atle Våge, Arne Lindekleiv, Magne Havaas (nestformann), Emil Krakeli, Marit Mulelid, Karl Johan Hallaråker (generalsekretær), […]

  
ImFs forbundsstyre 2007-2009
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Egill J. Danielsen

Erik Furnes ble gjenvalgt som formann i under GF i Stavanger. Styret konstituerte seg under sitt første møte, og har nå følgende sammensetning (fra venstre på bildet): Sverre Dag Ljønes, Atle Våge, Arne Lindekleiv, Magne Havaas (nestformann), Emil Krakeli, Marit Mulelid, Karl Johan Hallaråker (generalsekretær), Grete Snildalsli (1. vara), Erik Furnes (formann), og Knut Sørheim.

3. vara, Oddny Oterhals Førde, var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Hyrderådet består av formann, nestformann, generalsekretær og ett valgt medlem, som er Knut Sørheim.

På det første styremøtet ble det også bestemt at både 1. og 2. vara skal delta fast på alle styremøter. Dermed vil alltid to kvinner være tilstede med talerett på forbundsstyrets samlinger. Dersom et fast medlem melder forfall, har 1. vara ikke bare talerett, men også stemmerett.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.