– Fornøyd med UL

 GODT FORNØYD: – Årets UL var etter ImF sitt hjerte både i profil og forkynnelse, sier daglig leder i ImF-UNG, Kenneth Foss .(FOTO:ARKIV) Av Ingjerd Våge Denne sommeren var ImF med som arrangør av ungdomsfestivalen UL for første gang. Stevnet holdt hus i Kongeparken som ligger i Ålgård kommune i Rogaland. – UL var utrolig […]

  
GODT FORNØYD: – Årets UL var etter ImF sitt hjerte både i profil og forkynnelse, sier daglig leder i ImF-UNG, Kenneth Foss .(FOTO:ARKIV)

Av Ingjerd Våge

Denne sommeren var ImF med som arrangør av ungdomsfestivalen UL for første gang. Stevnet holdt hus i Kongeparken som ligger i Ålgård kommune i Rogaland.
– UL var utrolig bra, og minner mye om LUS i stil og oppbygging, men UL er større og har bedre kvalitet, mener Foss som blant annet stod på stand for ImF-UNG under stevnet.

Taler neste år
Samarbeidet mellom ImF og NLM om å arrangere UL, vil utvikle seg år for år og Foss sier at ImF vil være mer synlig på stevnet fra neste år. Avtalen i år var at ImF som organisasjon og ImF sine skoler kunne ha stands på stevneområdet. I tillegg ble det blant annet informert om Pit Stop på storskjerm.

– Neste år blir ImF med i styringsgruppen som planlegger UL. Jeg vil representere ImF der, sier Foss.
Foss kan røpe at Roald Kvam, som er ansatt ved Bibelskolen på Bildøy, skal holde alle bibeltimene under neste UL.

Lite synlig
Torkild Groven fra Bergen var en av de 1600 deltakerne på årets stevne.
– UL var konge og det var veldig bra opplegg. Det beste med UL er humoren, åpningsmøtet og avslutningsshowet var veldig bra.

(Saken fortsetter under bildet)

 
LOVSANG: UL-arrangørene la mye arbeid ned i proff gjennomføring. (FOTO:UTSYN)

Groven beskriver UL som en stor leir hvor man treffer flere hundre kjente.
– Det er en blandning av gamle folk, nye folk og møter, sier Torkild Groven som til vanlig er en del av Betlehem, Bergens Indremisjon.

– La du merke til at ImF var med som arrangør?
– Jeg fikk vite det, men la ikke merke til det. Det var ikke noe ekstra ved at de var med, men de blir kanskje mer synlig i årene fremover, sier Groven. 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.