Kjøde tar seks nye år som generalsekretær

 HELD FRAM: Rolf Kjøde vil fortsatt stå i spissen for Normisjon si verksemd for verdas ufrelste.(FOTO:ØYSTEIN LID) Øystein Lid og KPK – Vi opplever han som en dyktig misjonsleder med et godt teologisk og et missiologisk skjønn. Han representerer på en god måte Normisjons synspunkter i den kirkelige debatten. Jeg håper Kjøde vil være med å […]

  
HELD FRAM: Rolf Kjøde vil fortsatt stå i spissen for Normisjon si verksemd for verdas ufrelste.
(FOTO:ØYSTEIN LID)

Øystein Lid og KPK

– Vi opplever han som en dyktig misjonsleder med et godt teologisk og et missiologisk skjønn. Han representerer på en god måte Normisjons synspunkter i den kirkelige debatten. Jeg håper Kjøde vil være med å tegne en tydelig profil for Normisjon på visjon og verdier i årene som kommer, sier landsstyreformann Kurt Hjemdal i en pressemelding fra Normisjon.

Rolf Kjøde er inspirert til å ta fatt på en ny periode som generalsekretær. – Jeg har brukt seks år på å få Normisjon til å bli organisert på en god måte. I min neste periode kan jeg ta fatt på disippel- og ledertrening av unge mennesker. Jeg håper Normisjon kan bli kjent for å gjøre et viktig arbeid rettet mot unge ledere og disipler, sier Kjøde.

Han har vært generalsekretær i Normisjon siden 2003. Han har også jobbet som internasjonal leder i Normisjon. Kjøde har tidligere vært ansatt ved Hald internasjonale senter, Norsk Lærerakademi og i Indremisjonsforbundet.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.