Oppgavene fordelt

 NESTFORMANN: – Jeg er klar for jobben og vi har fått en god formann i Sverre Dag, sier Reidar Røyland. (FOTO:EGILL J. DANIELSEN) Av Vilhelm Viksøy Nestformann i inneværende periode, Knut Sørheim, var i utgangspunktet styrets førstevalg til å fortsette som varaformann. Av ulike grunner ønsket han selv å slippe og valget ble da den […]

  
NESTFORMANN: – Jeg er klar for jobben og vi har fått en god formann i Sverre Dag, sier Reidar Røyland. (FOTO:EGILL J. DANIELSEN)

Av Vilhelm Viksøy

Nestformann i inneværende periode, Knut Sørheim, var i utgangspunktet styrets førstevalg til å fortsette som varaformann. Av ulike grunner ønsket han selv å slippe og valget ble da den ”tapende” formannskandidat Reidar Røyland. Med det oppnådde styret også en aldersmessig spredning på lederne.

– God formann
– Dette kjennes greit. Nestformannsoppgaven er i utgangspunktet en grei rolle å fylle og skulle det skje noe som gjør at jeg må trø til som leder, er jeg klar for det, sier Røyland.
– Hvordan kjennes det å ikke få hovedstolen?
– Det har jeg ingen problemer med. Sverre Dag har mer ledererfaring enn meg og vil bli en solid formann. Han gav et umiddelbart godt inntrykk da jeg møtte ham for første gang her under GF, sier Røyland som ikke utelukker at han selv kan dukke opp som formannskandidat ved senere anledninger.
– For å si det sånn, jeg opplevde de 113 stemmer jeg fikk som et solid klapp på skulderen fra utsendingene.

Formann og nestformann vil sammen med Knut Sørheim og generalsekretær Erik Furnes utgjøre hyrde- og lærerrådet i styret.

Kvinnene møter
Forbundsstyret har som tidligere kjent bestemt seg for å fortsette å kalle inn begge de de to kvinnelige vararepresentane, Grete Snildalsi og Marit Mulelid, ikke bare første vara slik loven sier. 
– Vi synes det er naturlig å fortsette denne ordningen, særlig når det er de samme to kvinnene som har møtt den siste tiden. Det ville vært rart å gå tilbake på dette nå. Når Marit Mulelid som andre vara i tillegg bor i Bergen, er dette også mulig å gjennomføre uten særlig ekstra kostnad, sier formann Sverre Dag Ljønes.

 Forbundsstyret ImF 2009-11
FORBUNDSSTYRET 2009-11: Knut Sørheim (gjenvalgt), Marit Mulelid (andrevara), Grete Snildalsli (førstevara), Odd Asbjørn Nybø (ny), Reidar Røyland (ny, nestformann), Sverre Dag Ljønes (formann), Arne Lindekleiv, Emil Krakeli, Atle Våge (gjenvalgt) og Erik Furnes (generalsekretær). FOTO: EGILL J. DANIELSENFORBUNDSSTYRET 2009-11: Knut Sørheim (gjenvalgt), Marit Mulelid (andrevara), Grete Snildalsli (førstevara), Odd Asbjørn Nybø (ny), Reidar Røyland (ny, nestformann), Sverre Dag Ljønes (formann), Arne Lindekleiv, Emil Krakeli, Atle Våge (gjenvalgt) og Erik Furnes (generalsekretær). FOTO: EGILL J. DANIELSEN

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.