Forventer 3000 til UL

 FULLT HUS?: Nåde er tema når årets UL starter neste uke. NLM-ung og ImF-UNG håper på 3000 deltakere.(FOTO: FRA UL 2009, SAMBÅNDET/ARKIV) Av Vilhelm Viksøy – Jeg har store forventinger til UL. Både at det kommer mye folk, men mest at det skal bli et godt UL, sier Kenneth Foss, daglig leder i ImF-UNG. ImF-krefter […]

  
FULLT HUS?: Nåde er tema når årets UL starter neste uke. NLM-ung og ImF-UNG håper på 3000 deltakere.
(FOTO: FRA UL 2009, SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Vilhelm Viksøy

– Jeg har store forventinger til UL. Både at det kommer mye folk, men mest at det skal bli et godt UL, sier Kenneth Foss, daglig leder i ImF-UNG.

ImF-krefter
Årets UL, eller UNG Landsmøte som er det offisielle navnet, er det 63. i rekken og $det tredje året der ImF-UNG er med som medarrangør for fullt. Det begynner å vise igjen.

– Ja, vi får stadig flere av våre ungdommer med, både som deltakere, men også som ledere, sier Kenneth Foss.

Også på talersiden fortsetter ImF-UNG å være synlig tilstede. Onsdag kveld er det Per Åge Berge som forkynner på kveldsmøtet. Han er til daglig en del av pastorteamet i Bedehuskirken på Bryne og har tidligere vært ansatt både på Bildøy bibelskole og hos ImF sentralt. Kvelden etter er det ungdomskonsulenten i Nordhordland Indremisjon, Karen Sofie Aasmyr, sin tur. I tillegg har flere av møtelederne ImF-røtter.

Påmelding
Noen dager før UL starter, har 1500 ungdommer sagt ja til å komme på UL via Facebook, og UL har over 2600 tilhengere på samme nettsamfunn.
– Det er bra tall, sier stevneleder Leif Thorsen til NLM på nett. Forventningen er hele 3000 besøkende.
– Nå ser vi frem til et veldig bra arrangement. Årets tema er «Nåde», noe som vil farge innholdet gjennom dagene i møter, seminar og konserter, sier UL-koordinator Gjermund Nordhus samme sted.

Fortsatt ledig
Også Kenneth Foss har godt håp om å fylle opp i det store amfiet i Kongeparken.
– Trenden i dag er at folk melder seg på senere og senere, gjerne helt opp mot stevnestart. Mange møter også direkte opp uten å være påmeldt på forhånd, sier han.
For å få tilgang til møtene og arrangementet, trenger man dagspass eller ukespass. Dette kan kjøpes på forhånd eller på stevneområdet.

– Da har man tilgang til alt som skjer den dagen, sier Foss. Skal man overnatte, er det både sovesaler og campingmuligheter like ved.

Bibeltimeholder under UL blir NLM-lærer Sverre Bø. Andre talere er Grete Yksnøy Martinsen, Tor Erling Fagermoen og briten Simon Morris. Av musikalske innslag kan landsmøtet skilte med navn som Ellen Miles, Jens Andreas Kleiven, Paul Grønseth og TVExperience. I tillegg vil Uls eget lovsangsteam ha lovsangskonsert.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.