arbeidermøtet 2010

Vellykket arbeidermøte

Over 130 deltakere deltok under arbeidermøtet første uken i januar.

– Dette var en veldig bra uke. Mye folk og masse gode tilbakemeldinger fra deltakerne, sier Kennet Foss, leder i programkomiteen for arbeidermøtet.

Mer enn 130 ansatte, tillitsvalgte og noen pensjonister, møtte til årets samling. De kom fra alle deler av forbundssammenhengen; skoler, kretser, foreninger og ImF sentralt. I tillegg deltok også hele T2-klassen ved Bibelskolen.

Gode samlinger
Hovedtaler under årets arbeidermøte var Gunnar Elstad fra Norsk Luthersk Misjonssamband. I tillegg til tre bibeltimer om Kristus i oss deltok han med sjelesorgsseminar.

– Gunnar Elstad gav oss mye gjennom bibeltimene, sier Foss. I tillegg fremhever han torsdagsprogrammet der utbrenthet var tema. Svein Bjarne Aase som er daglig leder i Samskipnaden, delte sin historie om da han ble utbrent og kampen for å komme tilbake. I tillegg deltok Arne Tord Sveinall, Institutleder ved Institut for sjelesorg med seminar.

– Dette var veldig viktige tema som ble belyst og tilbakemeldingene denne dagen var sterke, sier Foss, som også trekker fram temaet om Hjemmet som trosformidler.
– Dette er et spennende tema som vil stå mye på dagsorden framover.

På nett
Nytt i år var at mange av undervisningsbolkene ble sendt direkte på internett.

– Vi hadde ikke så mange besøk, men dette var først og fremst gjort som en test. Min konklusjon er at vi må ha mer livestreaming fra arrangementene på en god teknisk plattform. De fleste timene vil også bli lagt ut på podcasten vår nå i ettertid. Det finner du på imfung.podomatic.com, sier nettkonsulent i ImF-UNG, Kjetil Fyllingen.

Men undervisning er ikke alt på et arbeidermøte. Fellesskap er en like viktig faktor for mange.
– Det sosiale fellesskapet gir deltakerne mye. Arbeidermøte skal gi oss nytt pågangsmot i tjenesten og det tror jeg vi lykkes med, sier Kenneth Foss.

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.