Klart for innrykk i nord

Håper på fulle hus til Landssommerstevnet.

– Hvis vi blir 60 deltakere er det bra, men vi har plass til mange flere, sier Svein Hansen, stevnesjef for Landssommerstevnet 30. juni til 3. juli i Finnmark. Denne gang er det vest-fylket som er verstskap og Reppafjord Ungdomssenter i Hammerfest som er rammene for stevnet. I tillegg til Hansen selv, blir Harald Nyvoll og Håkon Skansen med på ledersiden, samt sangevangelistene Marta og Edgar Paulsen. – Det ser vi veldig fram til, sier Hansen.

Hovedvekten av deltakere har de siste årene vært fra kretsen i nord, men Svein Hansen minner om at det er godt mulig for folk sørfra å komme nordover, slik de gjorde under storhetstiden til Landssommerstevnet i gamle dager.

– En flybillett i dag koster mye mindre enn bussturene som ble arrangert den gang. Så her er det bare å komme, oppfordrer Svein Hansen. Utfyllende info og program finnes på imf.no/arrangement. SAMBÅNDET