Snakkekurs på nett

Lær å bli en bedre samtalepartner - fra egen stue.

Kurset ”God å snakke med” skal på nett. Med penger fra Gjensidigestiftelsen skal Kirkens SOS utvikle «God å snakke med» på nett. Det betyr at alle med tilgang til en datamaskin snart kan øve seg på å bli bedre samtalepartnere fra sin egen stue.

– «God å snakke med» skal bli tilgjengelig for alle, sier Kåre Dag Mangersnes, assisterende generalsekretær i Kirkens SOS i Norge til kirkens-sos.no. Siden skal inneholde en blanding av lette øvelser og lesning som skal inspirere folk til å snakke med dem rundt seg om de vanskelige tingene i livet.

– Et av målene er å gi tidligere deltakere på «God å snakke med»-kurs en mulighet til å jobbe videre med den gode samtalen. Videre vil nettsiden også bli et sted for dem som ikke har mulighet til å delta på «God å snakke med»-kurset, men som likevel ønsker å lære mer om den gode samtalen, sier Mangersnes.

«God å snakke med» på nett vil bli lansert i løpet av høsten.

KPK