Ny kommunikasjonssjef i Barnevakten

Merethe Clausen Moe er ny kommunikasjonssjef i Barnevakten. Det melder fom.no. Clausen Moe har lenge hatt et medieengasjement, og gleder seg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver. – Det er flott å ha en jobb der jeg får være med å løfte fram gode verdier og veilede foreldre og barn i mediejungelen.  […]

Merethe Clausen MoeMerethe Clausen Moe er ny kommunikasjonssjef i Barnevakten. Det melder fom.no.

Clausen Moe har lenge hatt et medieengasjement, og gleder seg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver.
– Det er flott å ha en jobb der jeg får være med å løfte fram gode verdier og veilede foreldre og barn i mediejungelen.  Jeg ønsker å være tilstede på deres arena, utdyper hun til Familie & Medier.

– Jeg er også opptatt av at Barnevakten skal ha en familieprofil, der vi har hele familien i fokus. Det er viktig å finne en felles arena, der barn, ungdom og voksne kan kommunisere med hverandre. Dette vil jeg ha fokus på i min jobb i Barnevakten, sier den engasjerte kommunikasjonssjefen.

Clausen Moe er utdannet dataingeniør og har jobbet 25 år i DnB NOR-konsernet, der hun blant annet har hatt ansvar for deres publiseringsverktøy. Hun har bred erfaring med prosjektledelse, teamledelse og formidling.  KPK