Ny administrasjonsleder i ImF

Fra nyttår går Willy Landro inn i stillingen som administrasjonsleder i ImF.

Landro skal da vikariere for Anja U. Heggen, som går ut i barselspermisjon. Landro var sist involvert i Tremorkirken, først i tilsynsrådet, senere som pastor. Nå gleder han seg til å komme tilbake til ImF.

– Det er 19 år siden sist jeg var ansatt i ImF sentralt. I dag er det en mindre administrasjon med et yngre lederskap. Jeg opplever at jeg møter et offensivt og framtidsrettet Indremisjonsforbund, og ser frem til å begynne arbeidet.

Bibelcamp
Som administrasjonsleder vil han også bli involvert i arbeidet rundt Lyngdal Bibelcamp og Sommerstevnenet.

– Først og fremst går jeg inn i et vikariat, og skal overta Anjas oppgaver. Jeg skal lede administrasjonsavdelingen, men får samtidig oppgaver knyttet til Lyngdal og sommerstevner.

Han har noen tanker om hva han tar med seg til organisasjonen etter noen år «ute»:

– Jeg tar med meg en del tanker om forsamlingsbygging. Jeg har vært pastor de siste tre årene, og ser viktigheten å tenke strategisk også for ImF. Derfor tror jeg på å bygge forsamlinger på steder hvor det finnes grunnlag for det. Samtidig er vi en organisasjon med stort mangfold, og ikke alle steder har like mye folk. Jeg opplever det som viktig at alle generasjoner får sine utfordringer møtt.

Best kvalifiserte
Landro har den siste tiden vært arbeidsledig. Han trakk seg i vinter fra stillingen som pastor i Tremorkirken etter en personalkonflikt. Generalsekretær Erik Furnes i Indremisjonsforbundet forteller at dette ikke har vært vesentlig i ansettelsesprosessen.

– Dette handler om personlige kvalifikasjoner. Willy er ansatt på grunn av hans realkompetanse. Han har god kjennskap til ImF og strukturen vår, og har gode bånd til viktige samarbeidspartnere, som Lyngdal Bibelcamp, noe som er viktig i arbeidet han skal inn i.

Vi hadde fire søkere til stillingen, alle ble evaluerte, og vi kom frem til at Willy var den best kvalifiserte, sier Furnes, og legger til at han ser frem til å få Landro inn i staben.

1 svar
  1. Gudrun L says:

    Tilbake til røttene, Willy! Lykke til og Guds rike velsignelse.
    Håper du får virke med hele deg, og alle dine kunnskaper kommer til nytte.

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.