Torill Selsvold Nyborg nestleder i Strømmestiftelsen

Tidligere fylkesordfører i Hordaland, Torill Selsvold Nyborg, er vagt som nytt styremedlem i Strømmestiftelsen. Hun er også valgt til nestleder i styret, der Svein Ove Faksvåg er styreleder. I tillegg er Inge Lønning, Olaf Gundersen og Anna Minj fra Bangladesh gjenvalgt til styret. Cecilie Watne er valgt som varamedlem til styret. Strømmestiftelsen styre består i […]

Tidligere fylkesordfører i Hordaland, Torill Selsvold Nyborg, er vagt som nytt styremedlem i Strømmestiftelsen. Hun er også valgt til nestleder i styret, der Svein Ove Faksvåg er styreleder. I tillegg er Inge Lønning, Olaf Gundersen og Anna Minj fra Bangladesh gjenvalgt til styret. Cecilie Watne er valgt som varamedlem til styret. Strømmestiftelsen styre består i tillegg av Asle Jøssang, Gunvor Andresen (vara), og Hege Wallevik (vara).

Til  Strømmestiftelsens råd ble Kurt Mosvold gjenvalgt. Med seg i rådet får han videre Ansgar Gabrielsen og Jan Oddvar Skisland som begge også stod på gjenvalg.

Endre Glasstad, Ingunn F. Breistein, Njaal Sævik, Tor Knutsen, Aase-Lill Kimestad og Rune Bratseth er innvalgt som nye medlemmer i rådet som med det øker fra 14 til 19 medlemmer. Fra før er Arne Olav Øyhus, Dagrun Eriksen, Eli Beate W. Hillesund, Rannveig Rivedal Nilsen, Gunnleik Seierstad, Eldbjørg Dahl, Endre Glastad, Snorre Kjesbu, Hilde Strømme og Knut Vollebæk med i rådet til Strømmestiftelsen.  KPK