FBB har ansatt daglig leder

For Bibel og bekjennelse (FBB) har ansatt Boe Johannes Hermansen (58) fra Råde i en nyopprettet stilling som daglig leder i 20 prosent fra januar 2012. Han er ingen nykommer, men har vært sekretær for foreningen i de foregående 33 år. I tillegg til sin nye stilling i FBB er han prest i DELKs (Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn) […]

For Bibel og bekjennelse (FBB) har ansatt Boe Johannes Hermansen (58) fra Råde i en nyopprettet stilling som daglig leder i 20 prosent fra januar 2012. Han er ingen nykommer, men har vært sekretær for foreningen i de foregående 33 år.

I tillegg til sin nye stilling i FBB er han prest i DELKs (Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn) menighet i Østfold, misjonskonsulent i Normisjon region Østfold og jobber som frilansjournalist. FBBs kontor er knyttet til hans hjemmekontor på Hovland i Råde. Hermansen er cand. theol. fra Menighetsfakultetet. KPK