Øystein Engås ny leder for NLM Norge

Øystein Engås (41) er ansatt som ny leder for NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband) Norge. Han overtar ansvaret for Misjonssambandets arbeid i Norge etter Ernst Jan Halsne. Det melder nlm.no. Engås er nå forsamlingsleder i Misjonssalen i Ålesund. Sammen med kona Anne-Marit har han vært misjonær for NLM i Bolivia. – Jeg er stolt over å […]

Øystein Engås (41) er ansatt som ny leder for NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband) Norge. Han overtar ansvaret for Misjonssambandets arbeid i Norge etter Ernst Jan Halsne. Det melder nlm.no.

Engås er nå forsamlingsleder i Misjonssalen i Ålesund. Sammen med kona Anne-Marit har han vært misjonær for NLM i Bolivia.

– Jeg er stolt over å høre til i en organisasjon med så mye flott arbeid i Norge og på misjonsfeltene. Jeg vil gjerne være med og skape engasjement og støtte initiativ der mennesker får bruke sine nådegaver, slik at flere møter Jesus og blir engasjert også i NLMs arbeid. Jeg ønsker å være en del av det store tjenestefellesskapet i NLM og vil gjerne bidra til å utvikle organisasjonen videre, sier Engås om hvorfor han valgte å si ja til å bli ny leder for NLM Norge.  KPK