Mange testamentariske gaver til Frelsesarmeen

De foreløpige tallene for 2011 viser at Frelsesarmeen i Norge mottok nesten 75 millioner kroner i testamentariske gaver. Selv om det er noe lavere enn rekordåret 2010, da Frelsesarmeen mottok 95 millioner kroner i testamentariske gaver, er Frelsesarmeen meget tilfreds med beløpet. Omtrent halvparten av gavene er øremerket spesielle formål slik som korps, institusjoner og […]

De foreløpige tallene for 2011 viser at Frelsesarmeen i Norge mottok nesten 75 millioner kroner i testamentariske gaver. Selv om det er noe lavere enn rekordåret 2010, da Frelsesarmeen mottok 95 millioner kroner i testamentariske gaver, er Frelsesarmeen meget tilfreds med beløpet.

Omtrent halvparten av gavene er øremerket spesielle formål slik som korps, institusjoner og misjon, mens de resterende gavene går til Frelsesarmeens øvrige arbeid, melder Frelsesarmeen på sin nettside.

– Jeg er overveldet over at så mange også tenker på vårt arbeid når de skriver testamentet, sier informasjonssjef Andrew Hannevik. KPK