Tid for frivillighet

2. til 3. mars arrangerer Blå Kors frivillighetskonferanse. På konferansen, som finner sted i Hurdal, vil styreleder i Blå Kors, Marit Brandt Lågøyr, snakke om «Nye muligheter for frivillige og foreninger». Generalsekretær Jan Elverum vil holde et foredrag om temaet «I møte med mennesker med ulike livsproblemer». I tillegg vil også styreleder for Blå Kors […]

2. til 3. mars arrangerer Blå Kors frivillighetskonferanse. På konferansen, som finner sted i Hurdal, vil styreleder i Blå Kors, Marit Brandt Lågøyr, snakke om «Nye muligheter for frivillige og foreninger». Generalsekretær Jan Elverum vil holde et foredrag om temaet «I møte med mennesker med ulike livsproblemer». I tillegg vil også styreleder for Blå Kors i Tønsberg-området, tidligere generalsekretær, Lyder Johs. Verne, gi sine perspektiver på «Veien videre». KPK