Markus Plementas, ny redaktør KPK

Markus Plementas (32) er ansatt som redaktør i Kristelig Pressekontor (KPK). Plementas har utdanning i radio- og fjernsynsjournalistikk fra Mediehøgskolen Gimlekollen. Han har også RLE-utdanning fra Menighetsfakultetet. Videre har han gjennomført studier i tverrkulturell kommunikasjon og i misjon og kommunikasjon ved Gå Ut Senteret. Markus Plementas har arbeidet som journalist i NRK Østafjells, NRK Østfold […]

Markus Plementas (32) er ansatt som redaktør i Kristelig Pressekontor (KPK). Plementas har utdanning i radio- og fjernsynsjournalistikk fra Mediehøgskolen Gimlekollen. Han har også RLE-utdanning fra Menighetsfakultetet. Videre har han gjennomført studier i tverrkulturell kommunikasjon og i misjon og kommunikasjon ved Gå Ut Senteret.

Markus Plementas har arbeidet som journalist i NRK Østafjells, NRK Østfold og NRK Møre og Romsdal. Han har også erfaring som frontsjef, journalist og nyhetsleder i Østlandets Blad og som journalist og frontredigerer i Vestby Avis. Han kommer nå fra jobb i avisen Dagen.

Plementas begynner i KPK 1. september. Han overtar etter Ole Andreas Husøy (63) som har vært redaktør i KPK siden 2008.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.