Sambåndet

Lørdag 22. juli 2017
RSS

Nye ImF-nettsider

Av Kristin Tonning-Olsen Merk deg nettadressen sambaandet.no. Det blir nemlig den nye adressen til bladet Sambåndet og til Sambåndet forlag. Her finner du nytt fra Sambåndet, mulighet til å abonnere på bladet, og her finner du presentasjoner av bøker fra Sambåndet Forlag. I tillegg er det her enkel tilgang til imf.no, som er Indremisjonsforbundetshjemmeside, vestbok.no, […]

Av admin. Publisert 22. desember 2005.

Av Kristin Tonning-Olsen

Merk deg nettadressen sambaandet.no. Det blir nemlig den nye adressen til bladet Sambåndet og til Sambåndet forlag. Her finner du nytt fra Sambåndet, mulighet til å abonnere på bladet, og her finner du presentasjoner av bøker fra Sambåndet Forlag. I tillegg er det her enkel tilgang til imf.no, som er Indremisjonsforbundetshjemmeside, vestbok.no, bokhandelenVestboks elektroniske nettbokhandel og bbb.vgs.no, Bibelskolen Bildøy sin plass på verdensveven. Alle sidene har fått en real ansiktsløftning.

– Den største forskjellen på disse sidene nå i forhold til før, er funksjonaliteten og mulighetene som nå finnes der. De er enklere å bruke, og forbindelsen mellom de ulike nettstedene er kortere, sier Kjell Hauan.

Felles uttrykk.
Medielederen har selv vært sentral i utarbeidelsen av de nye sidene sammen med firmaet Aeston.
− Det er Aeston som har laget de gamle sidene våre også, sier Hauan som er godt fornøyd med resultatet av lang tids jobbing.
− Tanken er at alle sidene skal ha et felles grafisk uttrykk, og noen elementer går igjen på de ulike sidene. Likevel er hvert enkelt nettsted unikt, og nettstedene er lett gjenkjennelig. Sambåndets sider har for eksempel fått de samme fargene som de nye fargene til bladet, sier Hauan.

Kretsene velkommen.
Hauan oppfordrer nå de ulike kretsene i Indremisjonsforbundet til å benytte seg av den nye internett-malen.
− På de nye internettsidene har vi lagt til rette for at kretsene kan få sine egne nettsider i systemet. Gjør de det, vil det være enklere for folk flest å bruke ImF sine sider og finne frem på dem. I tillegg er det økonomisk mye gunstigere for kretsene å koble seg opp til ImFs sider enn å lage egne, uavhengige sider, sier Hauan. Han legger til at de kretsene som ønsker å knytte seg til ImF sin hovedside, skal legge inn alt stoffet selv og ha full tilgang til sine egne sider.
− Det er hver enkelt krets som betjener sine sider, men alle som vil skal kunne ha tilgang til sidene, sier Hauan og fortsetter:
− Så nå er det opp til hver enkelt krets hva de vil gjøre. Malen er i hvert fall klar.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Vi må enten bygge eller legge ned campingen etter hvert, sier ImF-leder Erik Furnes.

Dimitri Cubrevic var en av mange kristne ungdommer som forlot området i Latvia der KVS-Bygland er engasjert, på jakt etter et bedre liv. Men han valgte å vende tilbake.

Tarald Ueland er en veteran på Lyngdal Bibelcamp, og i år har han og kona Laila ansvar for programposten Kveldsåpent den første uka.

Ivar Stensland (27) skal jobbe med både forsamlingsarbeid og barne- og ungdomsarbeid og prøve å integrere begge deler.

Etter alt å dømme vil det komme krav om at avstanden mellom «spikerteltene» på campingplasser må økes, men det skjer tidligst fra nyttår.

Copyright © Sambåndet 2017