Sambåndet

Lørdag 22. juli 2017
RSS

Helt ny markedskonsulent

 SKAL SELGE ImF: Anja Ulveseth er ansatt i en treårig prosjektstilling.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av EGILL J. DANIELSEN – Jobben min blir å få folk til å føle at ImF er deres eiendom. Slik oppsummerer Anja stillingen som hun har fungert i siden 15. januar. Om den beskrivelsen blir i overkant høytsvevende, kan hun opplyse at de konkrete […]

Av admin. Publisert 8. februar 2007.

  
SKAL SELGE ImF: Anja Ulveseth er ansatt i en treårig prosjektstilling.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av EGILL J. DANIELSEN

– Jobben min blir å få folk til å føle at ImF er deres eiendom.
Slik oppsummerer Anja stillingen som hun har fungert i siden 15. januar. Om den beskrivelsen blir i overkant høytsvevende, kan hun opplyse at de konkrete arbeidsoppgavene består av blant annet abonnementssalg, sponsorarbeid og fundraising:

Fast givertjeneste
– En hovedoppgave blir å få flere abonnenter enn dagens knapt 5000 til Sambåndet. I tillegg står annonsesalg høyt på oppgavelisten, forklarer hun.
Anja vil også jobbe langsiktig med å skaffe sponsorer til ImF og Sambåndet. Dessuten med å øke volumet av Fast Givertjeneste med Skattefradrag (FGS) og de ordinære gaveaksjonene.
– Når det gjelder arbeidet med FGS, er håpet at dette også skal komme kretsene til gode. Dette konseptet er en ren gavepakke fra staten, og er i ferd med å bli en av de viktigste inntektene både for kretser og Forbundet sentralt, sier Anja som tror fast givertjeneste blir avgjørende for ImFs fremtid.

Ungdomsarbeider
Men ikke nok med disse oppgavene; Anja skal også fungere i 20 prosent stilling som tenåringskonsulent i ImF-UNG. Der vil hun blant annet stå til tjeneste for kretsene. Landsungdomssekretær Kenneth Foss oppfordrer kretser og leirsteder til å ta kontakt for å benytte seg av Anja.
– Både hun, og den andre tenåringskonsulenten vår, Thore Søvik, vil stå til tjeneste til ungdomsleirer, lagsabeid og ledererkurs, for å nevne noe, sier Kenneth.

Anja Ulveseth kommer fra Fjell kommune, er ugift, og har tidligere jobbet på Bibelskolen Bildøy og i ImF, blant annet som kontorsekretær. De siste fire årene har hun vært kontoransvarlig i reisebyrået Tour Africa Safaris AS.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Vi må enten bygge eller legge ned campingen etter hvert, sier ImF-leder Erik Furnes.

Dimitri Cubrevic var en av mange kristne ungdommer som forlot området i Latvia der KVS-Bygland er engasjert, på jakt etter et bedre liv. Men han valgte å vende tilbake.

Tarald Ueland er en veteran på Lyngdal Bibelcamp, og i år har han og kona Laila ansvar for programposten Kveldsåpent den første uka.

Ivar Stensland (27) skal jobbe med både forsamlingsarbeid og barne- og ungdomsarbeid og prøve å integrere begge deler.

Etter alt å dømme vil det komme krav om at avstanden mellom «spikerteltene» på campingplasser må økes, men det skjer tidligst fra nyttår.

Copyright © Sambåndet 2017