Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

Helt ny markedskonsulent

 SKAL SELGE ImF: Anja Ulveseth er ansatt i en treårig prosjektstilling.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av EGILL J. DANIELSEN – Jobben min blir å få folk til å føle at ImF er deres eiendom. Slik oppsummerer Anja stillingen som hun har fungert i siden 15. januar. Om den beskrivelsen blir i overkant høytsvevende, kan hun opplyse at de konkrete […]

Av admin. Publisert 8. februar 2007.

  
SKAL SELGE ImF: Anja Ulveseth er ansatt i en treårig prosjektstilling.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av EGILL J. DANIELSEN

– Jobben min blir å få folk til å føle at ImF er deres eiendom.
Slik oppsummerer Anja stillingen som hun har fungert i siden 15. januar. Om den beskrivelsen blir i overkant høytsvevende, kan hun opplyse at de konkrete arbeidsoppgavene består av blant annet abonnementssalg, sponsorarbeid og fundraising:

Fast givertjeneste
– En hovedoppgave blir å få flere abonnenter enn dagens knapt 5000 til Sambåndet. I tillegg står annonsesalg høyt på oppgavelisten, forklarer hun.
Anja vil også jobbe langsiktig med å skaffe sponsorer til ImF og Sambåndet. Dessuten med å øke volumet av Fast Givertjeneste med Skattefradrag (FGS) og de ordinære gaveaksjonene.
– Når det gjelder arbeidet med FGS, er håpet at dette også skal komme kretsene til gode. Dette konseptet er en ren gavepakke fra staten, og er i ferd med å bli en av de viktigste inntektene både for kretser og Forbundet sentralt, sier Anja som tror fast givertjeneste blir avgjørende for ImFs fremtid.

Ungdomsarbeider
Men ikke nok med disse oppgavene; Anja skal også fungere i 20 prosent stilling som tenåringskonsulent i ImF-UNG. Der vil hun blant annet stå til tjeneste for kretsene. Landsungdomssekretær Kenneth Foss oppfordrer kretser og leirsteder til å ta kontakt for å benytte seg av Anja.
– Både hun, og den andre tenåringskonsulenten vår, Thore Søvik, vil stå til tjeneste til ungdomsleirer, lagsabeid og ledererkurs, for å nevne noe, sier Kenneth.

Anja Ulveseth kommer fra Fjell kommune, er ugift, og har tidligere jobbet på Bibelskolen Bildøy og i ImF, blant annet som kontorsekretær. De siste fire årene har hun vært kontoransvarlig i reisebyrået Tour Africa Safaris AS.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018