Sambåndet

Lørdag 22. juli 2017
RSS

Gigant-planer for kristent mediesenter i Bergen

   STORE VISJONER: Jan Hanvold og Finn Jarle Sæle vil skape Bergens svar på New York Times Square.(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Av Ingjerd Våge Nå ønsker redaktør Finn Jarle Sæle i Norge IDAG og Jan Hanvold i Visjon Norge å bygge opp et stort medie- og kultursenter i Bergen.– Danmarksplass med Forum Kino skal bli Bergens svar på New York Times […]

Av admin. Publisert 20. juni 2007.
    
STORE VISJONER: Jan Hanvold og Finn Jarle Sæle vil skape Bergens svar på New York Times Square.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Ingjerd Våge

Nå ønsker redaktør Finn Jarle Sæle i Norge IDAG og Jan Hanvold i Visjon Norge å bygge opp et stort medie- og kultursenter i Bergen.
– Danmarksplass med Forum Kino skal bli Bergens svar på New York Times Square, forteller Sæle.

Det er Visjon Norge som går inn som den største eieren av bygget. De vil flytte sine lokaler fra Drammen til Bergen.
– Dette kan åpne for direktesendinger og store debattprogrammer som dem Knut Olsen har for NRK, sier Sæle.

For å finansiere kjøpet vil de nye eierne også satse på utleie, og har estimert leieinntektene til å være rundt fem millioner i året.

Det nye mediesenteret vil ligge et steinkast unna konkurrenten Dagen, dette forholder imidlertid redaktør Johannes Kleppa seg rolig til.
– Det som er nevnt i Bergens Tidende er spreke ord, men så får vi vente å se hva det blir til, sier Kleppa til sambaandet.no og legger til at Norge IDAG har lov å etablere seg hvor de vil.

Les mer om saken på bt.no
 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Vi må enten bygge eller legge ned campingen etter hvert, sier ImF-leder Erik Furnes.

Dimitri Cubrevic var en av mange kristne ungdommer som forlot området i Latvia der KVS-Bygland er engasjert, på jakt etter et bedre liv. Men han valgte å vende tilbake.

Tarald Ueland er en veteran på Lyngdal Bibelcamp, og i år har han og kona Laila ansvar for programposten Kveldsåpent den første uka.

Ivar Stensland (27) skal jobbe med både forsamlingsarbeid og barne- og ungdomsarbeid og prøve å integrere begge deler.

Etter alt å dømme vil det komme krav om at avstanden mellom «spikerteltene» på campingplasser må økes, men det skjer tidligst fra nyttår.

Copyright © Sambåndet 2017