Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

Gigant-planer for kristent mediesenter i Bergen

   STORE VISJONER: Jan Hanvold og Finn Jarle Sæle vil skape Bergens svar på New York Times Square.(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Av Ingjerd Våge Nå ønsker redaktør Finn Jarle Sæle i Norge IDAG og Jan Hanvold i Visjon Norge å bygge opp et stort medie- og kultursenter i Bergen.– Danmarksplass med Forum Kino skal bli Bergens svar på New York Times […]

Av admin. Publisert 20. juni 2007.
    
STORE VISJONER: Jan Hanvold og Finn Jarle Sæle vil skape Bergens svar på New York Times Square.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Ingjerd Våge

Nå ønsker redaktør Finn Jarle Sæle i Norge IDAG og Jan Hanvold i Visjon Norge å bygge opp et stort medie- og kultursenter i Bergen.
– Danmarksplass med Forum Kino skal bli Bergens svar på New York Times Square, forteller Sæle.

Det er Visjon Norge som går inn som den største eieren av bygget. De vil flytte sine lokaler fra Drammen til Bergen.
– Dette kan åpne for direktesendinger og store debattprogrammer som dem Knut Olsen har for NRK, sier Sæle.

For å finansiere kjøpet vil de nye eierne også satse på utleie, og har estimert leieinntektene til å være rundt fem millioner i året.

Det nye mediesenteret vil ligge et steinkast unna konkurrenten Dagen, dette forholder imidlertid redaktør Johannes Kleppa seg rolig til.
– Det som er nevnt i Bergens Tidende er spreke ord, men så får vi vente å se hva det blir til, sier Kleppa til sambaandet.no og legger til at Norge IDAG har lov å etablere seg hvor de vil.

Les mer om saken på bt.no
 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018