Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Revet bort

  – Vi er veldig fornøyde så langt, sier Øivind Benestad til Vårt Land. Han er ikke i tvil om at manualen blir brukt. – I stor grad vet jeg at den er blitt lest, for jeg har fått mange tilbakemeldinger. Folk ringer stadig for å få tilsendt flere. Jeg har også inntrykk av at […]

Av admin. Publisert 23. august 2007.
  

– Vi er veldig fornøyde så langt, sier Øivind Benestad til Vårt Land. Han er ikke i tvil om at manualen blir brukt.

– I stor grad vet jeg at den er blitt lest, for jeg har fått mange tilbakemeldinger. Folk ringer stadig for å få tilsendt flere. Jeg har også inntrykk av at manualen har fått et bredt nedslagsfelt i Kristen-Norge.

Manualen inneholder «Ressurser til bruk i kampen for å bevare ekteskapet som en samlivsform mellom mann og kvinne» og er ikke et kampskriv mot homofile. 
–Det har vært noen innlegg i avisene fra folk som tror at dette dreier seg om bønn mot homofile, men det er en total misforståelse. Dette handler om å si ja til ekteskapet, sier Benestad.

For bestilling av bønnemanualer: se JatilEkteskapet.no

SAMBÅNDET

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018