Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Revet bort

  – Vi er veldig fornøyde så langt, sier Øivind Benestad til Vårt Land. Han er ikke i tvil om at manualen blir brukt. – I stor grad vet jeg at den er blitt lest, for jeg har fått mange tilbakemeldinger. Folk ringer stadig for å få tilsendt flere. Jeg har også inntrykk av at […]

Av admin. Publisert 23. august 2007.
  

– Vi er veldig fornøyde så langt, sier Øivind Benestad til Vårt Land. Han er ikke i tvil om at manualen blir brukt.

– I stor grad vet jeg at den er blitt lest, for jeg har fått mange tilbakemeldinger. Folk ringer stadig for å få tilsendt flere. Jeg har også inntrykk av at manualen har fått et bredt nedslagsfelt i Kristen-Norge.

Manualen inneholder «Ressurser til bruk i kampen for å bevare ekteskapet som en samlivsform mellom mann og kvinne» og er ikke et kampskriv mot homofile. 
–Det har vært noen innlegg i avisene fra folk som tror at dette dreier seg om bønn mot homofile, men det er en total misforståelse. Dette handler om å si ja til ekteskapet, sier Benestad.

For bestilling av bønnemanualer: se JatilEkteskapet.no

SAMBÅNDET

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017