Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Lisbeth Hjortland slutter

  – Det har vært en prosess over tid, men totalvurderingen sier at det er tid for å gjøre noe annet, sier Lisbeth, som foreløpig ikke har konkrete planer for høsten. – Hun har gjort en kjempegod jobb disse årene, så dette blir et tap for oss. Vi mister en god medarbeider og kollega, sier […]

Av admin. Publisert 16. mars 2009.
  

– Det har vært en prosess over tid, men totalvurderingen sier at det er tid for å gjøre noe annet, sier Lisbeth, som foreløpig ikke har konkrete planer for høsten.

– Hun har gjort en kjempegod jobb disse årene, så dette blir et tap for oss. Vi mister en god medarbeider og kollega, sier daglig leder i ImF-UNG, Kenneth Foss, som allerede er godt i gang med rekrutteringsarbeidet.

– Barne- og ungdomsrådet har utarbeidet en god liste over aktuelle kandidater. Jeg har stor tro på å ha dette på plass i løpet av relativt kort tid, sier en optimistisk Kenneth Foss.

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018