Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Lisbeth Hjortland slutter

  – Det har vært en prosess over tid, men totalvurderingen sier at det er tid for å gjøre noe annet, sier Lisbeth, som foreløpig ikke har konkrete planer for høsten. – Hun har gjort en kjempegod jobb disse årene, så dette blir et tap for oss. Vi mister en god medarbeider og kollega, sier […]

Av admin. Publisert 16. mars 2009.
  

– Det har vært en prosess over tid, men totalvurderingen sier at det er tid for å gjøre noe annet, sier Lisbeth, som foreløpig ikke har konkrete planer for høsten.

– Hun har gjort en kjempegod jobb disse årene, så dette blir et tap for oss. Vi mister en god medarbeider og kollega, sier daglig leder i ImF-UNG, Kenneth Foss, som allerede er godt i gang med rekrutteringsarbeidet.

– Barne- og ungdomsrådet har utarbeidet en god liste over aktuelle kandidater. Jeg har stor tro på å ha dette på plass i løpet av relativt kort tid, sier en optimistisk Kenneth Foss.

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017