Sambåndet

Søndag 30. april 2017
RSS

Ny barnesjef på plass

 KLAR TIL INNSATS: Ingrid Kvam Steinshamn er ansatt som ny Barne- og familiekonsulent fra 17. august. (FOTO:Egill J. Danielsen) Av Vilhelm Viksøy – Jeg er kjempeglad for at Ingrid sa ja til å gå inn i denne stillingen, sier Daglig leder Kenneth Foss, som har gode erfaringer med Kvam Steinshamn i medarbeiderflokken allerede. De siste […]

Av admin. Publisert 20. mars 2009.
  
KLAR TIL INNSATS: Ingrid Kvam Steinshamn er ansatt som ny Barne- og familiekonsulent fra 17. august. (FOTO:Egill J. Danielsen)

Av Vilhelm Viksøy

– Jeg er kjempeglad for at Ingrid sa ja til å gå inn i denne stillingen, sier Daglig leder Kenneth Foss, som har gode erfaringer med Kvam Steinshamn i medarbeiderflokken allerede. De siste to årene har hun vært engasjert i 30 prosent stilling som Barnekonsulent med hovedansvar for å lage oppgaver til Salomo-konkurransen. Nylig ble stillingen hennes økt med 20 prosent. Disse skulle brukes til å lage bibeltime- og andaktsopplegg for leirarbeidet.

Førstevalget
Kenneth Foss innrømmer at de nå har fått førstevalget på listen til Barne- og Ungdomsrådet. Det er han svært fornøyd med.
– Vi får en person med lærerutdanning som allerede har vist at hun er sterk på formidling til unger, hun er sterk administrativt, og ryddig og flink til å planlegge. Vi vil få en flott medarbeider som vil være et positivt ansikt utad på vegne av ImF, skryter Foss.

For Kvam Steinshamn selv, var det ikke opplagt at svaret ble ja. 
– Først hadde jeg ikke lyst å si ja, men jeg greide heller ikke å si nei. Jeg ba om å få tenke på det, som et slags høflig nei, men mens vi tekte og ba over det, snudde viljen totalt. Nå tenker jeg det er verdens beste jobb jeg har sagt ja til, sier Ingrid Kvam Steinshamn selv.

Ny Salomo-sjef
Arbeidet med å forberede leir-bibeltimer tar hun med seg inn i den nye stillingen, men hun blir fritatt for Salomo-arbeidet, også den administrative delen av konkurransen som før har vært Barne- og familiekonsulentens oppgave. Planen er å ansette en egen Salomo-ansvarlig i en førti prosent stilling, som også skal ha noe reisevirksomhet.
 
Ingrid Kvam Steinshamn er ferdig utdannet allemenlærer til sommeren, kommer fra Frekhaug, er 25 år, gift og har ett barn på ett år.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Nyleg var det avsluttande finalar i Salomokonkurransen i Bergen. Møre barne- og ungdomsskule vann klassen for 5.–7. trinn, medan NLM Namsos stakk av med sigeren for 8.–10. klasse.

Organisasjonen legger rollen som vaktbikkje på hyllen og vil jobbe for større enhet i kristent mediearbeid.

Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide mener momsregelverket for frivillige virksomheter må utvikles og bedres, men mener det er vanskelig å sette grensene.

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Copyright © Sambåndet 2017