Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Fyllingen i hundre

  HELTIDSANSATT: Fra 15. august 2010 skal Kjetil Fyllingen kun jobbe for ImF-UNG. (FOTO: KJETIL FYLLINGEN) Av Nils-Ove Støbakk Siden i høst har Kjetil Fyllingen vært engasjert i 50 prosent som nettkonsulent for ImF-UNG, 15. august øker stillingsprosenten hans til 100. Dermed slutter Fyllingen i Ung Misjon, barne- og ungdomsavdelinga til Sunnmøre Indremisjon, hvor han har […]

Av admin. Publisert 10. desember 2009.
 Kjetil Fyllingen...

HELTIDSANSATT: Fra 15. august 2010 skal Kjetil Fyllingen kun jobbe for ImF-UNG. (FOTO: KJETIL FYLLINGEN)

Av Nils-Ove Støbakk

Siden i høst har Kjetil Fyllingen vært engasjert i 50 prosent som nettkonsulent for ImF-UNG, 15. august øker stillingsprosenten hans til 100. Dermed slutter Fyllingen i Ung Misjon, barne- og ungdomsavdelinga til Sunnmøre Indremisjon, hvor han har vært leder de siste fire årene.

Flytter til Stord
– Vi vokser ut av leiligheten, forklarer trebarnsfaren – som til sommeren skal ta over huset til foreldrene i Savågen på Stord.

– Foreløpig er det hjemmekontor som er planen, så må gjerne Samskipnaden komme med et godt tilbud om kontorplass, sier Kjetil spøkefullt.

Omreisende forkynner
I tillegg til å være nettkonsulent i 60 prosent, skal Kjetil blant annet jobbe 20 prosent som omreisende barne- og ungdomsforkynner.

– Det blir mest sannsynlig ei helg i måneden, rundt på leirer og den type ting. Eventuelt kombinert med nett-ting, hvis vi skal tilby litt mer hjelp til kretsene.

De siste 20 prosentene er tittelen «diverse» – hva nå det kan bety?

– Det er et veldig godt spørsmål, ler den kommende ImF-UNG-poteten.

– Men jeg tror det blir litt forefallende administrative ting.

Mesteparten av jobben skal uansett gå med til nettbasert arbeid, og målet til Kjetil Fyllingen er klart:

– Å være med på å forandre internett!

Ledertreningskonsulent
Også Karen Sofie Aasmyr (tidligere Romarheim) blir nå tettere knyttet til ImF-UNG. Ungdomskonsulenten i Nordhordland Indremisjon blir fra 1. januar innleid som ledertreningskonsulent.

– Hun vil ta en del reiseoppdrag knyttet opp til lederskolen, pluss at hun vil få ansvar for å jobbe fram en ungdomslederkonferanse høsten 2010 eller våren 2011, forteller Kenneth Foss. Den daglige lederen i ImF-UNG er glad for å ha knyttet til seg Kjetil og Karen Sofie.

– Med dette er vi på en måte kommet i mål med ansettelsene ut fra økningen i statsstøtte som vi fikk i 2009.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018