Sambåndet

Tirsdag 25. april 2017
RSS

Beskjeden påmelding til dobbelkonferanse

– Men jeg er trygg på at det vil ta seg opp inn mot konferansene, sier generalsekretær Erik Furnes.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 15. februar 2011.

Fakta

Ungdomslederkonferanse og Forsamlingskonferanse

  • 25.-27. mars, Bildøy bibelskole
  • Tema: Tilbake til røttene
  • 2 for 1. Forsamlingskonferansen starter fredag kl 18 og varer til midt på lørdag 1530. Ungdomslederkonferanse, fra lørdag 1430 til søndag. Fellessamling lørdag kl 14: «Større mot til å slippe frem de unge».
  • Talere: Knut Tveitereid, Gunnar Elstad, Anne Marthe Lillebø, Roger Skoge, Amund Langøy, Karen Sofie Asmyr, Kjetil Fyllingen, Kenneth Foss, Gunnar Ferstad, Roald Kvam, Glenn Nord-Varhaug, Erik Furnes
  • For detaljert program og  info: imf.no

– Dette er en viktig samling som jeg håper mange vil prioritere, sier generalsekretær Erik Furnes.

Konferansen som har fått tema «Tilbake til røttene» arrangeres på Bildøy 25.- 27. mars. Første del som starter fredag, er forsamlings-konferanse, fra lørdag er det ungdomskonferanse – med et felles møtepunkt midt på dagen lørdag.

– Jeg har store forventninger til denne kombinasjonen vi legger opp til. Det gir en unik mulighet for unge og eldre til å reise sammen og på den måten bygge bro i det lokale arbeidet, sier Furnes. Han er ikke bekymret for at de lave påmeldingstallene skal vare fram til konferansen starter. Erfaringen tilsier at det kommer et stort påmeldings-sig helt mot slutten på denne typen arrangement.

– Men det er jo ingen vits å utsette påmeldingen. Her må ungdommen og de voksne ta et gjensidig ansvar for hverandre og sørge for at de alle blir med, oppfordrer han.

Utfyllende informasjon og program finner du på imf.no.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Til høsten starter to kretser i Indremisjonsforbundet med konfirmantundervisning – Indremisjonssamskipnaden og ImF Rogaland.

Frikstad bedehus er i gang med å utvide, mens Molde bedehus planlegger utbygging.

Byråkrater og politikere går nå langt i å mistenkeliggjøre virksomheten til kristne organisasjoner.

Fire kretser i Indremisjonsforbundet (ImF) leter etter ny leder. En løsning kan være sammenslåing av kretser til regioner, sier formann i ImF-styret, Odd Asbjørn Nybø.

Copyright © Sambåndet 2017